Ev süpürecek olan varsa düşsün peşime.Hadi kalktım ben
30 haziran ödevi
Çatal kaşık çekmecesi düzenlemek
Çamaşır makinesi deterjan gözünü temizlemek
@kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
BereliPenguen
@klbk33
@JES
@golgefeslegeni
@-Erva-
Yeter ki yemek olsun her daim hazırımKeşküle varım al kaşığını gel kız
Hayırlı sabahlar
Ödevi aldım Negoo
Sabah makineyi yerleştirdim,
Başka da bir şey yapmadım. Bana bir el atın kızlar bu nasıl bir atalettir, kolumu kaldiramiyorum
Yok sağolEv süpürecek olan varsa düşsün peşime.Hadi kalktım ben
Yok Bonus ya, canım sıkkın da değil aslında da kafam çok dolu. Şimdi şehir değiştirme olayı çıktı bizim, eşim is degistirmeye çalışıyor, onu dusunup duruyorum nasıl olacak diye.Canın mı sıkkın hayırdır?
Çok hızlısın başganım kahvaltı edeyim çay içeyim ön kahvaltı yapmıştım zatenEv süpürecek olan varsa düşsün peşime.Hadi kalktım ben
Yok Bonus ya, canım sıkkın da değil aslında da kafam çok dolu. Şimdi şehir değiştirme olayı çıktı bizim, eşim is degistirmeye çalışıyor, onu dusunup duruyorum nasıl olacak diye.
Çok hızlısın başganım kahvaltı edeyim çay içeyim ön kahvaltı yapmıştım zaten
Yok Bonus ya, canım sıkkın da değil aslında da kafam çok dolu. Şimdi şehir değiştirme olayı çıktı bizim, eşim is degistirmeye çalışıyor, onu dusunup duruyorum nasıl olacak diye.
Aman Allahım hayalimdeki komşu niye İstanbuldasın kiGel doldurayım süpürge ufaklığıda verelim benim kızlara ohh miss
Offf ya 40 gündür aklımda ama motivasyona gelinceKayınvalide gelecek yapmadan önce iyi düşün
Aman Allahım hayalimdeki komşu niye İstanbuldasın kikocan memlekete dönmeyi düşünmüyor mu?
SüpürdümDişçiden geldim hocam bi bardak çayımı içeyim mi bayatlamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?