Küçüğün ki mi? Daha var ya abidi gibi olursa birinci sınıfta ikiye doğru düşmeye başlar.Abisininkini hep dişçide çektirdik,cesaret belgesi verdi mi doktor senin kızaSizin dişler ne alemdeNego
Kayınvalidengil gitti mi?Uzak kalma buradan,motivasyon istiyorsan aktif olmalısınHayırlı sabahlar
Ödevi aldım Negoo
Sabah makineyi yerleştirdim,
Başka da bir şey yapmadım. Bana bir el atın kızlar bu nasıl bir atalettir, kolumu kaldiramiyorum
İçinden gelecek birazdaOfff ya 40 gündür aklımda ama motivasyona gelince
Çızacam hepsininAktif Lora iki sabahtır yeteri kadar görmirim seni ne ayaksın?
Hakkınızda hayırlısı olsunYok Bonus ya, canım sıkkın da değil aslında da kafam çok dolu. Şimdi şehir değiştirme olayı çıktı bizim, eşim is degistirmeye çalışıyor, onu dusunup duruyorum nasıl olacak diye.
Amin amin Bonus, bakalım bir netlesse en kısa zamanda inşallah ona göre hazırlık yapacağım.Ciddi durumlar tabi yer değiştirme iş değiştirme allah kolaylık versin.
Bişeyler yaparsan kafan dağılır illaki
Kalktım kalktım
Yok Negoo, buradalar dahaKayınvalidengil gitti mi?Uzak kalma buradan,motivasyon istiyorsan aktif olmalısın
Küçüğün ki mi? Daha var ya abidi gibi olursa birinci sınıfta ikiye doğru düşmeye başlar.Abisininkini hep dişçide çektirdik,cesaret belgesi verdi mi doktor senin kıza
Ne zaman gidecekler,epey kaldılar o da düzenini bozar tabiAmin amin Bonus, bakalım bir netlesse en kısa zamanda inşallah ona göre hazırlık yapacağım.
Kalktım kalktımdediğin gibi bı işin ucundan tutayım azıcık kendime geleyim.
Yok Negoo, buradalar daha
Haklısın valla çok saldım, insan istediği zaman istediği işi yapamayınca da hevesi kaçıyor
Dümdük çekiyorda belge vermiyor mu hıh çok banelmiş sizinkiYoo dümdük çekti
Dümdük çekiyorda belge vermiyor mu hıh çok banelmiş sizinki
Ne pişiricem ya amaaaaan amaaaan pöffff yoruldum uykum geldi
Kitabımı bitirmek istiyorum ben ya az kaldı
ben aslında yoğuum ☻Aktif Lora iki sabahtır yeteri kadar görmirim seni ne ayaksın?
ben milföy alcam içine ne yaparım bilemedim bide bol yeşillikli patates salatasiBen ne bişiricem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?