ben milföy alcam içine ne yaparım bilemedim bide bol yeşillikli patates salatasi
Malzeme var da benim bugün yemek yapasım yokNe malzemen var?
sucukta serpiştiriyimBi parça kaşar bi parça domates biber
Malzeme var da benim bugün yemek yapadım yok
Sigara böreği kızartayım seviyorlar
Akşama tavuk pilav cacık yeter
Bizimki de devletin ağız diş hastanesiDevlet hastanesine gitmiştik bi kere çocuk bölümüne orda vermişlerdi sözde bu özel hiç oralı olmuyolar. Çocuk için olanlar mı daha dikkat ediyo buna acaba
sucukta serpiştiriyim
Anam dur bende pattis salatası yapayımben milföy alcam içine ne yaparım bilemedim bide bol yeşillikli patates salatasi
Ben de istiyemMemleketten hiç buraya gelmedik ki geri dönelimkocam herkes gibi bir sahil kasabasına göç etmek istiyor.
Nego ev süpürürken bonus ve benNego kaç oda süpürmüştür acaba
Ben de senin çocuklar gibi erkenciyim iki kahvaltı yapıyorumÇocuklar acıktı.Herkes yeni kahvaltı yapıyor benimkiler öğle yemeği yiyecek
Serum iyi geldi şükür canım kendine geldi baya yavrum bugun igneye de basladık ateşi cıkmadı gece.Hadi kolay gelsin kızın iyileşsin de hayırlısıyla
Şükürler olsun gözünüz aydın canımSerum iyi geldi şükür canım kendine geldi baya yavrum bugun igneye de basladık ateşi cıkmadı gece.
Çatak kasık yeri temiz düzenli de çamaşır makinasını aldım30 haziran ödevi
Çatal kaşık çekmecesi düzenlemek
Çamaşır makinesi deterjan gözünü temizlemek
@kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@golgefeslegeni
@-Erva-
Sagol canım Allah razı olsunŞükürler olsun gözünüz aydın canım
Sana Sezenden Hayat Bildiği Gibi Gelsin’i armağan ediyorumsiz çamaşır makinasi deyince aklıma geldi. çamasır makinam bozulmuş buzdolabı soğutmuyormuş bulasık makinam ben evdeyken bozulmuştu içim sıkıştı
eyvallah süpürgemSana Sezenden Hayat Bildiği Gibi Gelsin’i armağan ediyorum
Hepsini at çeyiz paketi alsiz çamaşır makinasi deyince aklıma geldi. çamasır makinam bozulmuş buzdolabı soğutmuyormuş bulasık makinam ben evdeyken bozulmuştu içim sıkıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?