- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Ayy sen de benim gibisin o zaman. Kimi beyazsin diyo kimi kara üzüm habbesi diyo kafalar karışık shnssjo kadar kavruk da değilim kızbuyday tenliyim ben
kimine göre beyaz, kimine göre esmer, kumral diyen bile var.
ne mok olduğumu ben de anlamadım
Dinlemem mi bildirimi açıktı anında baktım aklıma sen geldin o an
Sen benim lokumumtamam bundan sonra Cesin lokumu benim
Yaprak döküm pek denk gelmiyor genelde iş yapıyorum o saatlerdeBagimlilik gibi bir sey o. Bir de yaprak dökümüama bu sene yaprak dökumunu bıraktım kendi derdim bana yetiyo dedim
Amin amin çok aminAllah daha iyi etsin bu sıcaklar da azalsın amin
Ayy sen de benim gibisin o zaman. Kimi beyazsin diyo kimi kara üzüm habbesi diyo kafalar karışık shnssj
Galiba buğday oluyo iste o
Sen benim lokumum
Bonus da Abdurrahim dedenin lokumu
Olmamı hiç baya oldubunun muhabbeti daha önce de oldu demi. gidip bakan kimmis Abdurrahim dede
Florasanda bronzlasiyo muyumaynen sarımtırak bı renk daha çok
hakkaten güneşte duran buğday gibi bı renk. açıktan kıyıya doğru gidiş tonu da aynı
florasanda bile bronzlasiyo musun peki civciv
Olmamı hiç baya oldudur sen zahmet etme ben paslıyorum
Floransa diye okudum allah sizi almasınFlorasanda bronzlasiyo muyumyok daha cok ölmüsüm de ayakta geziniyomusum gibi beyaz oluyorum o zaman
Sormak istedigin bu muydu acaba
Florasanda bronzlasiyo muyumyok daha cok ölmüsüm de ayakta geziniyomusum gibi beyaz oluyorum o zaman
Sormak istedigin bu muydu acaba
Beğenmiyorlar baksana çiçeğim kimse yok
Gittim çamaşır serdim, bir makine daha koydum geldim
Beğenmiyorlar baksana çiçeğim kimse yok
Bim in bezini kullanıyor duk canım molfix e geçtik bide deterjan değiştirdim onunda faydası oldu çok rahatsızdı rahatladı şükür beyazlar için kullanılan deterjan alerji yapti.Benim de aklımdan geçiyor ama daha önce olmamıştı böyle sıcaklardandır diye değişmedim. Ne kullanıyordun neye geçtin
O değil de ben niye banlandım labdv de ilgi çekici konular mi var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?