TOpiğimizin en özverili üyesi nasılsınBim in bezini kullanıyor duk canım molfix e geçtik bide deterjan değiştirdim onunda faydası oldu çok rahatsızdı rahatladı şükür beyazlar için kullanılan deterjan alerji yapti.
Geçmemiş yavrum bana çarptı direkteğet geçmiş galiba
He ya bugün kendime şaşıyorumçalışkan hatun
benim de asılacak çamaşırlarim vardı
Başkaları polemiğe girmiş onlara birşey olmamış, ben de şaşırdımO değil de ben niye banlandım la
He ya bugün kendime şaşıyorum
Aynen. Ben de şaşırdım benim yazdığımın fazlasını yazmışlar ilk sayfada. Ama işte beni takip edip şikayet eden kıt akıllı biri olunca sadece ben gittim sanırım. Tek ben banlanmışımBaşkaları polemiğe girmiş onlara birşey olmamış, ben de şaşırdım
Senin o gobuşune kafamı yaslayım emiii
Doğru gizli hayranların şikayet etmiştir. Var öyle manyaklar, her mesajını takip ediyorlar.Aynen. Ben de şaşırdım benim yazdığımın fazlasını yazmışlar ilk sayfada. Ama işte beni takip edip şikayet eden kıt akıllı biri olunca sadece ben gittim sanırım. Tek ben banlanmışım
Hee ters orantı mı varbahçeye gidemeyince artıyor demekki çalışma isteği
Senin o gobuşune kafamı yaslayım emiii
YOKtu hiç ama biriyle bi fikir ayrılığı oldu geçen de şuan bi ondan şüphe ediyorumDoğru gizli hayranların şikayet etmiştir. Var öyle manyaklar, her mesajını takip ediyorlar.
Ben öyle seviyorum öyle hayal ediyorum belki alla alla yaaaGöbüşüm olduğunu nerden çıkardın
Göbüşüm olduğunu nerden çıkardın
Hee ters orantı mı var
Aynen öyle canımvakit değerlendirmek için hareket etme isteği var gibi daha çok
DüğündeydimAlüüüüü nerdesiniz hoooooooo
Hoş geldin canım ya gitme bir yerlere niye sinirini bozuyorsun laftan anlamazlara
Valla doğru dedin züpürgemHoş geldin canım ya gitme bir yerlere niye sinirini bozuyorsun laftan anlamazlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?