- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Ettim canımTOpiğimizin en özverili üyesi nasılsınben yokken devam ettin dimi okumaya
Bdv mayın tarlası resmen zatenValla doğru dedin züpürgemAma ben normal bir cümle yazdım banlanacağım aklıma gelmezdi.
Hoşgeldin JessicaValla doğru dedin züpürgemAma ben normal bir cümle yazdım banlanacağım aklıma gelmezdi.
Valizler bitti.Selam kızlar
Dünden buraya yazdıktan sonra neler yaptım
Bulaşık makinesi boşalttım.Çamaşır yıkadım.Kuruttum , kaldırdım.
Kv elti geldi kahvaltı hazırladım, kaldırdım, yıkadım.
Kahve ,meyve hazırladım yıkadım.
Öğlen yemeği bulaşığı makineye yerleştirdim, çalıştırdım.
Bazanin altını boşalttım.Cocugun dolabı boşalttım, kuculenleri ayırdım.
Duş aldım.
Valizleri hazırlamaya başladım.
Günaydın canım ah şu bücürler yok mu yaMerhaba kızlar burayı nasıl özledim ya benim oğlan telefonu makineye koymuş ben salakda içine bakmadan çalıştır takır y
Tukur edince nasıl bir can havliyle durdurduysam makineyi açar açmaz makinenin suyu telefonun ana kartı derken cortingen ştrayze oldum kısacası. Yeni yapıldı telefonda girebildim şükür dün yatakları havalandıracaktım hava yağmurlu idi. Bende yüklüğü boşalttım heryerini sildim yatakları yastıkları düzelttim geri yerleştirdim birde koltuk kanepe çektim sildimsüpürdüm fazla bişey yapmadım bu gecede doğru dürüst uyumadım yarın pazar yatarım moduyla 2ye kadar oturdum namazdan sonrada uykum kaçtı kesin oğlanda 8 de kalkar kalkar kalkmaz tuvalet banyo ciflerim öff be ne yazmışım dolmuşum resmen
Ben molfix kullanıyorum zaten hiç olmamıştı böyle daha önce sıcaklardan oldu büyük ihtimal epey azaldı şimdiBim in bezini kullanıyor duk canım molfix e geçtik bide deterjan değiştirdim onunda faydası oldu çok rahatsızdı rahatladı şükür beyazlar için kullanılan deterjan alerji yapti.
Nego nerelerde
Bi mesaj neyim at başlatma hacı abine nerde bu kadın
Dün de dimediCanım sıkıldı heee nego günaydın dememiş bugün
ay öldüm buna bunu görünce uçarak iner sayfaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?