Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valizler bitti.
Bulaşıkları yerleştirdim.
Çamaşırları astim.
Çıkan bulaşıkları makineye attım.

Merhaba kızlar burayı nasıl özledim ya benim oğlan telefonu makineye koymuş ben salakda içine bakmadan çalıştır takır y
Tukur edince nasıl bir can havliyle durdurduysam makineyi açar açmaz makinenin suyu telefonun ana kartı derken cortingen ştrayze oldum kısacası. Yeni yapıldı telefonda girebildim şükür dün yatakları havalandıracaktım hava yağmurlu idi. Bende yüklüğü boşalttım heryerini sildim yatakları yastıkları düzelttim geri yerleştirdim birde koltuk kanepe çektim sildimsüpürdüm fazla bişey yapmadım bu gecede doğru dürüst uyumadım yarın pazar yatarım moduyla 2ye kadar oturdum namazdan sonrada uykum kaçtı kesin oğlanda 8 de kalkar kalkar kalkmaz tuvalet banyo ciflerim öff be ne yazmışım dolmuşum resmen

Günaydın canım ah şu bücürler yok mu ya

Bim in bezini kullanıyor duk canım molfix e geçtik bide deterjan değiştirdim onunda faydası oldu çok rahatsızdı rahatladı şükür beyazlar için kullanılan deterjan alerji yapti.
Ben molfix kullanıyorum zaten hiç olmamıştı böyle daha önce sıcaklardan oldu büyük ihtimal epey azaldı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…