Sırma saçlarını dolar mısın boynuma bonuuuusSaç rengini değişmek için binbeşyüzellisekseniki video izledim.
Kalkıp bi evi toparlim beynime kan gitsin
Sırma saçlarını dolar mısın boynuma bonuuuus
Amaaaaan daha sıkı bağla dahaaaa sıkıBağlamışım çözülmüyor mihri
Gelemedim bir türlü mutfak esir aldı.Kahvemi yapıp geliyorum burda mısınNego buraya yumruk havaya
Nerdesin basganım şekerleme yaptım balkon yıkadım duş aldım sen daha yoksun
Bak yaaa yine temizliğe dalmışGelemedim bir türlü mutfak esir aldı.Kahvemi yapıp geliyorum burda mısın
Yarebbim ben niye böyle sunumlar yapamiyorum hic ya güya yeni gelin olcam bide tüüü bana
Hangi renkSaç rengini değişmek için binbeşyüzellisekseniki video izledim.
Kalkıp bi evi toparlim beynime kan gitsin
Allah cezani vermesinKızlaaaaaar hadi da bak bekliyorumortadaki beyaz pantullu benim
Boğaz derdi bitmiyor bezduuumBak yaaa yine temizliğe dalmış
Burdayım burdayım yap gel ben içtim suyumla eşlik ederim
Ben akşam yemeğimi yaptım şimdi totoyu yuvarladım uzanıyorumBoğaz derdi bitmiyor bezduuum
Ben sana sabahtan akşama kadar 10 bin adımı buluyor evin içinde deyince inanmıyordun banaaaKızlar benim hunharca evtemizlemem lazımmış bir hafta da kilo verdim resmen kan ter içinde bütün evi indir kaldır yaptım ve standart beslendim ey temizlik sen nelere kadirsin baya spor yerine geçti bende yürüyus yerine bol bol temizlik
Üç öğün sabah,öğle,akşam birde ara öğün istiyorlarBen akşam yemeğimi yaptım şimdi totoyu yuvarladım uzanıyorum
Sen 20.000 de yaparsın terminatör gadııınBen sana sabahtan akşama kadar 10 bin adımı buluyor evin içinde deyince inanmıyordun banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?