Ben gelmeyince ortadan kaybolanları diyorum cüvcüvüm sakin olYalniz one minute one minute
Ben bazen tam isi bitiriyorum seninle ayni zamanda denk geliyorum yaziyorum. Öyle zamanlarda beni ciziktircen mi
Bu beni üzer
Neyse canim ciziktir bakalim saglik olsun
Valla sevmiyorum ya tuhaf geliyor tadı
Bak sana sevmediklerimi sıralayayım mı
Mantar
Yeşil Fasulye
Kabak
Pırasa
Bezelye
Bu ne alaka göbüşüne yattığım
Hepsinin hastasıyımValla sevmiyorum ya tuhaf geliyor tadı
Mantar
Yeşil Fasulye
Kabak
Pırasa
Bezelye
Bu göbüş sevdasına umarım kocanın göbüşü vardır jesBu ne alaka göbüşüne yattığım
Şaşırmadım gocamın familyadan biri dahaHepsinin hastasıyım
Yemim ederim yastığımdan daha rahatBu göbüş sebdasına umarım kocanın göbüşü vardır jes
Barbunyayı annem yaparken çok severdim, ama kendim yapmaya başladıktan sonra sevmemeye başladım. Sanırım ben iyi yapamıyorum, en son pişirdiğim de bu kanıya vardım.Valla sevmiyorum ya tuhaf geliyor tadı
Mantar
Yeşil Fasulye
Kabak
Pırasa
Bezelye
Teşekkürler nego. Bakalım benim de motivasyona ihtiyacım var.Merhaba hoşgeldiniz
Evet genelde yaptığımız işleri,planları yazıyoruz.Birde motive olmak için maraton adını verdiğimiz aynı anda iş yapma aktivitemiz var
Bak bu dediğine katılıyorum önceden ıspanak da o listedeydi ama bi yaptım kendim resmen ıspanak sever oldumBarbunyayı annem yaparken çok severdim, ama kendim yapmaya başladıktan sonra sevmemeye başladım. Sanırım ben iyi yapamıyorum, en son pişirdiğim de bu kanıya vardım.
Sebzeciyim ben çok etçi değilim,sebze yemeği varsa yemek olduğunu hissediyorumŞaşırmadım gocamın familyadan biri daha
Bonus da her yazdığına muhteşem basıyor anlaşıldı oda hastası
Ümükleriniz mi bir anlamadım ki arkadaş
Antepliye söver gibi sebzeciyim diyorSebzeciyim ben çok etçi değilim,sebze yemeği varsa yemek olduğunu hissediyorum
Annem hiç barbunya yapmazdı,yeni yeni girdi annemin mutfağaBarbunyayı annem yaparken çok severdim, ama kendim yapmaya başladıktan sonra sevmemeye başladım. Sanırım ben iyi yapamıyorum, en son pişirdiğim de bu kanıya vardım.
Aktif olursan emin ol epey motive olursunTeşekkürler nego. Bakalım benim de motivasyona ihtiyacım var.
IspanaaaakkkBak bu dediğine katılıyorum önceden ıspanak da o listedeydi ama bi yaptım kendim resmen ıspanak sever oldum
Ya bizim evde ben cinsim et payımı hep dağıtırdım bekarkenAntepliye söver gibi sebzeciyim diyor
Ağzıma sürmezdim nego ama bi yaptım kendim mis gibi yedimIspanaaaakkk
Kavurma da sevmeyen gitsin kendini vursunYa bizim evde ben cinsim et payımı hep dağıtırdım bekarkenhamur işi evlendikten sonra yemeye başladım mesela
Mantı yemeyen insandım
Et olarak kavurma çok severdim sadece hala severim,ciğer birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?