Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yalniz one minute one minute
Ben bazen tam isi bitiriyorum seninle ayni zamanda denk geliyorum yaziyorum. Öyle zamanlarda beni ciziktircen mi
Bu beni üzer
Neyse canim ciziktir bakalim saglik olsun
Ben gelmeyince ortadan kaybolanları diyorum cüvcüvüm sakin ol

Valla sevmiyorum ya tuhaf geliyor tadı
Bak sana sevmediklerimi sıralayayım mı

Mantar
Yeşil Fasulye
Kabak
Pırasa
Bezelye
Barbunyayı annem yaparken çok severdim, ama kendim yapmaya başladıktan sonra sevmemeye başladım. Sanırım ben iyi yapamıyorum, en son pişirdiğim de bu kanıya vardım.

Barbunyayı annem yaparken çok severdim, ama kendim yapmaya başladıktan sonra sevmemeye başladım. Sanırım ben iyi yapamıyorum, en son pişirdiğim de bu kanıya vardım.
Bak bu dediğine katılıyorum önceden ıspanak da o listedeydi ama bi yaptım kendim resmen ıspanak sever oldum

Şaşırmadım gocamın familyadan biri daha

Bonus da her yazdığına muhteşem basıyor anlaşıldı oda hastası

Ümükleriniz mi bir anlamadım ki arkadaş
Sebzeciyim ben çok etçi değilim,sebze yemeği varsa yemek olduğunu hissediyorum

Annem hiç barbunya yapmazdı,yeni yeni girdi annemin mutfağa
Zeytinyağlı bol soğanlı sarımsaklı güzel oluyor

Antepliye söver gibi sebzeciyim diyor
Ya bizim evde ben cinsim et payımı hep dağıtırdım bekarken hamur işi evlendikten sonra yemeye başladım mesela
Mantı yemeyen insandım
Et olarak kavurma çok severdim sadece hala severim,ciğer birde

Ya bizim evde ben cinsim et payımı hep dağıtırdım bekarken hamur işi evlendikten sonra yemeye başladım mesela
Mantı yemeyen insandım
Et olarak kavurma çok severdim sadece hala severim,ciğer birde
Kavurma da sevmeyen gitsin kendini vursun

Mantı da missss offf acıktım yawwe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…