Sen varya papucu ters giydirirsin 18 lereKendi çapımda yapıyorum bişeyler ya ben hasta ve yaşlı bi gadınım
Sen varya papucu ters giydirirsin 18 lere
Boğazına düşkün bir insan da diyebülürükAllahımmmm işte bu pratik yapıcı çözümcü insan
Tamamdır5 temmuz ödevi
Şöyle dip köşe toz almak
Çamaşır,çorap çekmecesi düzdnlemek
Koltukların aralarını süpürmek
@kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
Gel cebime gir gelll18 lere derken o kadar açıldı mı onlarla aramda farq
Benim ablacımPp senmisin ayla voy
Sen ne tatlısın öyle maşallah sana ver bi öpücük bakimBenim canım
Oğlun var nerdeyse o yaşta18 lere derken o kadar açıldı mı onlarla aramda farq
Ölürsün be canına yazık. Ver yıkamaya halıları uğraşma sakınNego yardımına ihtiyacım var
düğün var biliyorsun annem evi baştan aşagı her bir fayansı ovup citileyim sandık dökup temizlememi istiyor. kısa zamanda nerden başlasam bilemiyorum. ha bu arada halıları ben yıkıcam tek tek oda oda mi yikayim odalari temizleyim sereyim nasil yapim az bir zamanda büyük isler basarmak istiyorum
iyi yıkamıyorlarmış sarı lekeli geliyormuş mecburumÖlürsün be canına yazık. Ver yıkamaya halıları uğraşma sakın
Evde hallolacak bir arızaysa evde yaparlar canım arıza durumuna göre ücret çıkar garantide ücretsiz yapıyorlar zaten biliyorsunYavru ceylanlar ben birşey danışacağım benim ürünlerin garanti süresi bitmiş, uzatma da yapamıyorum maalesef onun da gününü kaçırmışım. Fırın için çağıracağım servisi. Ne yapıyor bunlar alıp götürüyor mu evde mi bakıyor ?? Birde garantiyi uzatmamış olmak çok kötü bir durum mu ya
Kız ben yıllardır yıkamaya veriyorum birkaç kere yatak odam püsküllü onların püskülü sarı geldi onu da elimde sildim geçti niye sarı gelsin ki halıları yıkamaya verirsen bence de işin epey kolay olurNego yardımına ihtiyacım var
düğün var biliyorsun annem evi baştan aşagı her bir fayansı ovup citileyim sandık dökup temizlememi istiyor. kısa zamanda nerden başlasam bilemiyorum. ha bu arada halıları ben yıkıcam tek tek oda oda mi yikayim odalari temizleyim sereyim nasil yapim az bir zamanda büyük isler basarmak istiyorum
iyi yıkamıyorlarmış sarı lekeli geliyormuş mecburum
Evde hallolacak bir arızaysa evde yaparlar canım arıza durumuna göre ücret çıkar garantide ücretsiz yapıyorlar zaten biliyorsun
Kız ben yıllardır yıkamaya veriyorum birkaç kere yatak odam püsküllü onların püskülü sarı geldi onu da elimde sildim geçti niye sarı gelsin ki halıları yıkamaya verirsen bence de işin epey kolay olur
burası merkeze çok uzak kızlar yeni yerleşim yeri. 1 tane halı yikama var diğerleri uzak diye gelmiyorlar.Başka yere verin ya halı yıkama çok şimdi kötü gelse tekrar tekrar vermez ki kimse
Yardım edecek biri varsa halıları komple bir günde yıkayıp kaldırsan onlar kurusuna kadar da bi iki oda hallolmuş olur ama tek başına tüm halıları yıkaman çok zor olurburası merkeze çok uzak kızlar yeni yerleşim yeri. 1 tane halı yikama var diğerleri uzak diye gelmiyorlar.
Benim canim çekmedi üstüme alinmiyorumHe anasını kimse meyilli değil de bi biz çıkarıyoruzağızlarının suyunu silsin herkes
Ben bugün aşı olcam bilmiyorum hissettirir mi kendini de5 temmuz ödevi
Şöyle dip köşe toz almak
Çamaşır,çorap çekmecesi düzdnlemek
Koltukların aralarını süpürmek
@kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
Keyif künefesi gömdüm demek istiyor arkadaşBende keyif elması yedim şimdi
Maşallah canımBenim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?