Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allahımmmm işte bu pratik yapıcı çözümcü insan
Boğazına düşkün bir insan da diyebülürük
Tamamdır

Yavru ceylanlar ben birşey danışacağım benim ürünlerin garanti süresi bitmiş, uzatma da yapamıyorum maalesef onun da gününü kaçırmışım. Fırın için çağıracağım servisi. Ne yapıyor bunlar alıp götürüyor mu evde mi bakıyor ?? Birde garantiyi uzatmamış olmak çok kötü bir durum mu ya

Nego yardımına ihtiyacım var
düğün var biliyorsun annem evi baştan aşagı her bir fayansı ovup citileyim sandık dökup temizlememi istiyor. kısa zamanda nerden başlasam bilemiyorum. ha bu arada halıları ben yıkıcam tek tek oda oda mi yikayim odalari temizleyim sereyim nasil yapim az bir zamanda büyük isler basarmak istiyorum

Ölürsün be canına yazık. Ver yıkamaya halıları uğraşma sakın

Evde hallolacak bir arızaysa evde yaparlar canım arıza durumuna göre ücret çıkar garantide ücretsiz yapıyorlar zaten biliyorsun
Kız ben yıllardır yıkamaya veriyorum birkaç kere yatak odam püsküllü onların püskülü sarı geldi onu da elimde sildim geçti niye sarı gelsin ki halıları yıkamaya verirsen bence de işin epey kolay olur

Başka yere verin ya halı yıkama çok şimdi kötü gelse tekrar tekrar vermez ki kimse
burası merkeze çok uzak kızlar yeni yerleşim yeri. 1 tane halı yikama var diğerleri uzak diye gelmiyorlar.

burası merkeze çok uzak kızlar yeni yerleşim yeri. 1 tane halı yikama var diğerleri uzak diye gelmiyorlar.
Yardım edecek biri varsa halıları komple bir günde yıkayıp kaldırsan onlar kurusuna kadar da bi iki oda hallolmuş olur ama tek başına tüm halıları yıkaman çok zor olur

He anasını kimse meyilli değil de bi biz çıkarıyoruz ağızlarının suyunu silsin herkes
Benim canim çekmedi üstüme alinmiyorum
Ama ay sonu gezmeye adana mersin cevresine gitcez o zaman nasil yemicem bu yaptigim sporlar nereye gitcek bilmiyorum
Ben bugün aşı olcam bilmiyorum hissettirir mi kendini de hissettirmezse corap cekmecesini duzenlerim
Bende keyif elması yedim şimdi
Keyif künefesi gömdüm demek istiyor arkadaş
Maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…