Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kıvamını aşırı merak ettim de sprey şişesine koymak uygun olur mu acaba ? Mesela bir şeye yemek döküldü üzerini sıkmam için uygun olur mu
Hazır fısfısı var zaten canım içindeki bitince de fısfısın içine diğerini sulandırıp koydum öyle kullanıyorum ben

Hazır fısfısı var zaten canım içindeki bitince de fısfısın için diğerini sulandırıp koydum öyle kullanıyorum ben
Ayyy tamam o zaman şahaneymiş bizim evde sorun şu benim halılarım tamamen beyaz . Sürekli oğlum birşeyler döküyor mutfak halıma özellikle diğer yerlerde yemek yemesi yasak . Böyle birşey lazımdı evdeki leke çıkarıcı yetersiz geliyor halı için bulaş bulaş oluyor o halini hiç sevmiyorum ev tertemiz olsa da kirli gibime geliyor . Ben biraz takıntılı bir tipim çünkü

Dökülen yerleri siliyorum bununla o yüzden sık göndermem halılarımı yıkamaya canım benim de halılarım beyaz

Sprey olanından al o zaman canım o direk sıkılıyormuş ben hemen evin altındaki marketten aldım sprey yoktu
Tamam aynen ben bi bakayım evde baya iş bitirir bu ürün bu arada hafta sonu doktora gideceğiz 18 ay kontrolüne aklına takılan birşey varsa doktoruma sorarım yaz bana

Tamam aynen ben bi bakayım evde baya iş bitirir bu ürün bu arada hafta sonu doktora gideceğiz 18 ay kontrolüne aklına takılan birşey varsa doktoruma sorarım yaz bana
Tamam canım şu an için bir şey yok aklımda olursa yazarım

Beyaz halı evi temiz ferah gösteriyor ben çok seviyorum. Bebekten önce sürekli silerdim çünkü çok kirli bir yerde oturuyoruz grileşiyordu . Şimdi de sık sık yıkamaya yolluyorum mecbur

Beyaz halı evi temiz ferah gösteriyor ben çok seviyorum. Bebekten önce sürekli silerdim çünkü çok kirli bir yerde oturuyoruz grileşiyordu . Şimdi de sık sık yıkamaya yolluyorum mecbur
Benim halılarım lekeli olduğu için değil grileştiğinde veriyorum yıkamaya çünkü o lekeyi görünce duramıyorum

Kızlar ben artık yeniden eski ev düzenime dönmeye karar verdim kendimi bırakmak istemiyorum. Evde düzensizlik olduğu zaman kendimi her yönden kötü hissediyorum.
PaZartesileri genel büyük ayrıntılı temizlik koltuk altları vs gibi
Salı robotu çalıştıracağım gündüz süpürsün akşam oğlum uyuyunca sildiririm wc hergün temizlenir banyo ben duştan çıkarken temizliyorum küçük banyoyu kullanıyoruz zaten sadece 1 dk da bitiyor işi . Sabah camların önünü silerim birde spreyle toz alırım
Çarşamba : robot süpürür ben spreyli mopla hızla yerleri silerim Halıları kaldırmadan.
Perşembe: robot süpürür siler ben toz alırım
Cuma : robot süpürür ben silerim toz alırım
Hafta sonu da çamaşıra bakarım nevresim değişir robot süpürür .
Mutfak sürekli akşam yemekten sonra toplanıp temizleniyor zaten . Hergün Ocak siliniyor asla beklemez .
Büyük temizliklerimi 3 ayda bir yapıyorum . Buzdolabında bir leke görsem anında siliyorum bekletmem . Düzen böyle ilerler birde burada görev alıyormuşsunuz onlara katılırım . Herşeyi sabahtan halleşiyorum öğlen ve sonrasında hep oğlumla birebir ilgilenip 2 kere dışarı çıkarıyorum ancak yetiştiriyorum zaten

Benim halılarım lekeli olduğu için değil grileştiğinde veriyorum yıkamaya çünkü o lekeyi görünce duramıyorum
Evet çok kötü görünüyor bence kirli gibi isli gibi mutfak halısı sürekli gidiyor diğer yerler de 2 ayda bir filan . Senin ne sıklıkla acaba

Evde bakarlar önce,gerek görürlerse götürürler.
Garantiyi uzatmış olman servis ücreti için iyi olurdu tabi

Merhaba nego gelip gidip bakıyorum arada üstleniyorum görevleri sessizce ben katılmaya çalışayım yine ama sen listeye alma devamlılık arzedemezsem mahcup olmayayım olur mu
Hoşgeldin canım,neler görüyorum öyle
Hayırlı olsun
Her zaman yerin var burada

Evet çok kötü görünüyor bence kirli gibi isli gibi mutfak halısı sürekli gidiyor diğer yerler de 2 ayda bir filan . Senin ne sıklıkla acaba
Örtü kullanmadığınızdan bence yani örtü sevmiyorum ben soğuk memleket kapı pencere çok açamadığımdan kışın çok kirlenmiyor da yazın başında ve sonunda gönderiyorum kışın da bi kere gidiyor

iyi yıkamıyorlarmış sarı lekeli geliyormuş mecburum

burası merkeze çok uzak kızlar yeni yerleşim yeri. 1 tane halı yikama var diğerleri uzak diye gelmiyorlar.
Canım halı yıkamak çok yorucu,yıkayacağın alan geniş mi?Darsa hiç yeltenme çok zorlanırsın.Kötü yıkadıkları zaman gelip tekrar almıyorlar mı yıkamak için?
Kardeşin de yardım ederse bir günü halılara ayırın,ayrı ayrı yıkamak daha yorucu oluyor.
Onlar kururken de evi temizlersiniz.
Yatak odalarından başlayın,salon,oturma odası,mutfak şeklinde gidin

Ben örtü hiç sevmem kullanmadım da . Burası çok sıcak kapı pencere klima ne ararsan var

Sıcağa hiç dayanamıyorum ya Allah yardımcınız olsun
Ben nefret ediyorum damarlarımda akan kan yavaşlıyor resmen her sabah yataktan dayak yemiş gibi kalkıyorum dinlenmeden . Klimalı odadan çıkınca yüzüme ateş püskürüyor evde . O yüzden evde de hiç temizlik vs yapasım gelmiyor enerjim olmuyor . Bu topiğe bu yüzden gelmek istedim enerji lazım bana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…