Sağol nego ❤Geçmiş olsun önemli bir durum yoktur İnşallah
Yaaa çok geçmiş olsunSağol nego ❤
Oğlum prematüre doğdu ve ikiz eşi,
Bu sebepten bazı sağlık sorunları var.Çok şükür ciddi bir durum yok rutin kontrol
Çok geçmiş olsun canımSağol nego ❤
Oğlum prematüre doğdu ve ikiz eşi,
Bu sebepten bazı sağlık sorunları var.Çok şükür ciddi bir durum yok rutin kontrol
Senden de canım ben sırf halıdaki koltuktaki lekeler için kullanıyorum onuU UcanSupurge bingo işe yaradı çıktı lekeler Allah razı olsun
Alırken üzerinde çamaşır suyu yazdığı için ni tereddüt ettim ama normal çamaşır suları gibi değilmişSenden de canım ben sırf halıdaki koltuktaki lekeler için kullanıyorum onu
Hiç beyazlama olmuyor mu? bende deneyeyimSenden de canım ben sırf halıdaki koltuktaki lekeler için kullanıyorum onu
Denedin mi gölge bende almak istiyorum ama korktumAlırken üzerinde çamaşır suyu yazdığı için ni tereddüt ettim ama normal çamaşır suları gibi değilmiş
Aynen canım ağartmıyor kesinlikleAlırken üzerinde çamaşır suyu yazdığı için ni tereddüt ettim ama normal çamaşır suları gibi değilmiş
Yok canım kesinlikleHiç beyazlama olmuyor mu? bende deneyeyim
Korkma canım ağartmıyor kesinlikle zahide yetiş oynuyordu reklamında reklamda tezgahı silen kadının üstüne bulaşıyordu ağartmıyordu ben de denedim hiç sıkıntı yaşamadımDenedin mi gölge bende almak istiyorum ama korktum
Ay çok iyi yaaa hemen alacağım bugün çünkü evde aşırı lazım teşekkür ediyorumAynen canım ağartmıyor kesinlikle
Yok canım kesinlikle
Korkma canım ağartmıyor kesinlikle zahide yetiş oynuyordu reklamında reklamda tezgahı silen kadının üstüne bulaşıyordu ağartmıyordu ben de denedim hiç sıkıntı yaşamadım
Rica ederim canım canımAy çok iyi yaaa hemen alacağım bugün çünkü evde aşırı lazım teşekkür ediyorum
Denedim canım suya karışanı vardı onu aldım iyi olduDenedin mi gölge bende almak istiyorum ama korktum
Kıvamını aşırı merak ettim deRica ederim canım canım
Migros’ta kesin vardır bugün gideceğim bakayım hemenDenedim canım suya karışanı vardı onu aldım iyi oldu
Merhaba nego5 temmuz ödevi
Şöyle dip köşe toz almak
Çamaşır,çorap çekmecesi düzdnlemek
Koltukların aralarını süpürmek
@kk birinci noteri
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
golgefeslegeni
@Levaiz
Eva
Incredible incredible
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?