Geçmiştir geçmiştirYok daha hepsi elden geçmedi
Valla bugün kendime geldim Negoo, pıtır pıtır koşturup istediğim gibi temizlik yapmayı özlemisim.Günaydın,hadi eski bereliyi bekliyorum artık
Sağol negoomGeçmiş olsun
Karşılıksız bakmasından işkillenmiştim zatenGaliba. Kv çocukta bakmıyor şimdi geçen çağırdıpımda baktı şimdi tatile gelmişler
Ev süpürülüp silinecek,kaç gündür silmiyorumGeçmiştir geçmiştir
Öyle canım sınırları ihlal etmedikçe gelelim gidelim kalalım da gelin nasılsa gelir kendi aralarında tatil planı (köye gitme) yapmaları beni geriyor ya bi beni düşünün ben bir ay kalmak istiyor muyum hamile halimle rahat edecek miyim diye dün eşime dedim bayramı geçirelim ben rahat edemem bayramdan sonra kızımı da alıp dönerim ben sen kalmak istiyorsan kal diye ses etmediCanım yakin uzakliktan ziyade bence tamamen zihniyetle alakali.. bunlar artik sen bizim gelinimizsin esittir hizmetcimizsin biz ne istersek onu yapmak zorundasin zihniyetiyle yaklastiklari icin öyle oluyo..
Cunku cok yakin olup cok iyi anlasanlari da gördüm.
Tabi o zihniyet eskilere söküyomus simdi sökmüyo kadınlar artik kendine deger vermeyi öğreniyo bence.
Gelinlerin de ana babasi var sahsen benim anam beni yillarca yol yordam bilmeyen insanlar yuzunden agliyim diye büyütmedi kidolayisiyla tahammülüm yok. Ha insan gibi davranır basimin üstüne o ayri..
Her şey karsilikli benim ailem nasil esimi darlamiyosa sen damatsin sunu yapmak zorundasin diye onlar da beni darlamicak.
Bak cok sinirlendim yine. Nasil ascaz bu sacma sapan muhabbetleri bilmiyorum. Neyse nesil ilerledikce daha iyi olcak inanıyorum kimse kimsenin hayatini mahvetmemeli ya
Tövbe yarabbim inşallah gelmezler geriye evdekiler de giderHiç sorma. Bugün kahvaltı sonrası giderler dedim ama görümce küçük çocuklarını aldı gitti kpyle
Kv ve görümcenin büyük kızı bizde. Akşama bir daha gelecekmişler kalacaklar herhalde. Şoklardayım hala
Bizimkilerin tatil anlayışı bu zatenGaliba. Kv çocukta bakmıyor şimdi geçen çağırdıpımda baktı şimdi tatile gelmişler
Ütü demiyeydin iyiydiEv süpürülüp silinecek,kaç gündür silmiyorum
Yemek yapılacak,ütü yapılacak
Pöfff çok işim var yaaa
Ben bu yatak toplama işini bi yerden tanıyorum bi de bizimkiler kanepe üstüne çarşaf serip yatmazlar kayınvalidem kendilerine özel kanepe üzeri için döşek yapmış82372892 tane yatak topladım
Evi topladım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım topladım
Evi havalandırdım
8273929 kere çişli don çıkardım.
Hamile halinle sana toplatmıyorlar inşallahBen bu yatak toplama işini bi yerden tanıyorum bi de bizimkiler kanepe üstüne çarşaf serip yatmazlar kayınvalidem kendilerine özel kanepe üzeri için döşek yapmışTopla topla bitmiyor
Şimdi yoklar canım geldiklerinde hamile veya normal fark etmiyor benim kayınvalidem hangi durumda olursa olsun iş yapmaz kendine bile yapmazHamile halinle sana toplatmıyorlar inşallah
Kendine bile yapmadan nasıl yaşıyor oŞimdi yoklar canım geldiklerinde hamile veya normal fark etmiyor benim kayınvalidem hangi durumda olursa olsun iş yapmaz kendine bile yapmaz
Günaydın.Günaydınnnn
İşe daldım gelemedim,telefon görüşmesi vs derken
Eki Görüntüle 2883441
@kk birinci noteri
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
@teolog8579
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@parol
tuce_tuce
Evde bekar görümcem ve üst katında oturan eltim var hastayım yaşlıyım yoruluyorum diye yapmaz ki yapıyorlar zaten zorunda kalınca elbette yapıyor canım ama önünde çalışacak biri varsa yardım etmez kimseye ne kızına ne bizlereKendine bile yapmadan nasıl yaşıyor o
Feci bir baş ağrım vardı sinirden biraz azaldı gölge ya oğlun uyudu muSen nasıl oldun
Yatağına alırken uyandı sonra uyutamadım şimdi uyudu. Biraz iş yapacağım uyurkenFeci bir baş ağrım vardı sinirden biraz azaldı gölge ya oğlun uyudu mu
Saf ben hiç anlamadım ya bileydim böyle olacağını çağırır mıydım :/Karşılıksız bakmasından işkillenmiştim zaten
Öğlen yemeği şunu yapıcam falann söylüyorum yok yok Yoo diyor önüne getirince bir tane bırakmazÖyle canım sınırları ihlal etmedikçe gelelim gidelim kalalım da gelin nasılsa gelir kendi aralarında tatil planı (köye gitme) yapmaları beni geriyor ya bi beni düşünün ben bir ay kalmak istiyor muyum hamile halimle rahat edecek miyim diye dün eşime dedim bayramı geçirelim ben rahat edemem bayramdan sonra kızımı da alıp dönerim ben sen kalmak istiyorsan kal diye ses etmedi
Tövbe yarabbim inşallah gelmezler geriye evdekiler de gider
Bizimkilerin tatil anlayışı bu zatenBiz köye gideceğiz ya 5 yıldızlı tatile gideceğiz sanıyorlar sor bana mutlu muyum ? No no no
Öfff hiç çekilmezBen bu yatak toplama işini bi yerden tanıyorum bi de bizimkiler kanepe üstüne çarşaf serip yatmazlar kayınvalidem kendilerine özel kanepe üzeri için döşek yapmışTopla topla bitmiyor
Bende 12:20 de uyuttum şimdi geri kalktı yemek yapıyordum hemen geri yatırdım dalsın bırakacağım hemen kalanı yapacağım acele acele yapıyorum herşeyiYatağına alırken uyandı sonra uyutamadım şimdi uyudu. Biraz iş yapacağım uyurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?