Düzenli Evimiz & Hayatımız

Öyle canım sınırları ihlal etmedikçe gelelim gidelim kalalım da gelin nasılsa gelir kendi aralarında tatil planı (köye gitme) yapmaları beni geriyor ya bi beni düşünün ben bir ay kalmak istiyor muyum hamile halimle rahat edecek miyim diye dün eşime dedim bayramı geçirelim ben rahat edemem bayramdan sonra kızımı da alıp dönerim ben sen kalmak istiyorsan kal diye ses etmedi
Tövbe yarabbim inşallah gelmezler geriye evdekiler de gider
Galiba. Kv çocukta bakmıyor şimdi geçen çağırdıpımda baktı şimdi tatile gelmişler
Bizimkilerin tatil anlayışı bu zaten Biz köye gideceğiz ya 5 yıldızlı tatile gideceğiz sanıyorlar sor bana mutlu muyum ? No no no

82372892 tane yatak topladım
Evi topladım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım topladım
Evi havalandırdım
8273929 kere çişli don çıkardım.
Ben bu yatak toplama işini bi yerden tanıyorum bi de bizimkiler kanepe üstüne çarşaf serip yatmazlar kayınvalidem kendilerine özel kanepe üzeri için döşek yapmış Topla topla bitmiyor

Ben bu yatak toplama işini bi yerden tanıyorum bi de bizimkiler kanepe üstüne çarşaf serip yatmazlar kayınvalidem kendilerine özel kanepe üzeri için döşek yapmış Topla topla bitmiyor
Hamile halinle sana toplatmıyorlar inşallah

Kendine bile yapmadan nasıl yaşıyor o
Evde bekar görümcem ve üst katında oturan eltim var hastayım yaşlıyım yoruluyorum diye yapmaz ki yapıyorlar zaten zorunda kalınca elbette yapıyor canım ama önünde çalışacak biri varsa yardım etmez kimseye ne kızına ne bizlere

Karşılıksız bakmasından işkillenmiştim zaten
Saf ben hiç anlamadım ya bileydim böyle olacağını çağırır mıydım :/
Öğlen yemeği şunu yapıcam falann söylüyorum yok yok Yoo diyor önüne getirince bir tane bırakmaz
Öfff hiç çekilmez

Bu saate kadar yaptıklarım

Yatakları düzelttim
Çocukların giysi dolabını,şifonyeri düzenledim
Kitaplarını,defterlerini geri dönüşüme vermek için ayırdım
Çekmecelerini,hikaye kitaplarını,kalemlerini düzenledim
Çantalarını,kalemliklerini attım makineye yıkandı
Katlanmış çamaşırları yerleştirdim
Fidelerimi budadım suladım,çiçeklerimi suladım
Kahvaltı hazırladım

Yaptıkça ekleme yapayım

Mutfağı topladım
Tv ünitesinin bir gözünü düzenledim,atılacakları attım
Akvaryum dolabını düzenledim,atılacakları attım
Ardiyenin bir kısmını boşalttım düzenlenecek,halı yıkama makinesini çıkardım

Yatağına alırken uyandı sonra uyutamadım şimdi uyudu. Biraz iş yapacağım uyurken
Bende 12:20 de uyuttum şimdi geri kalktı yemek yapıyordum hemen geri yatırdım dalsın bırakacağım hemen kalanı yapacağım acele acele yapıyorum herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…