Ooo haber vermek neymis süpürge ben sansliysam 1 saat onceden haberim oluyo o da caya diye gelip yatiyolarKolay gelsin canım çaya kahveye hadi habersiz gelsinler yabancı değiller sonuçta da yatıya gelmek de tuhaf
Allah’ını seversen yaOoo haber vermek neymis süpürge ben sansliysam 1 saat onceden haberim oluyo o da caya diye gelip yatiyolarsinir bozucu Allah kimseyi dusuncesiz insanlarla imtihan etmesin gercekten.
Ben de valla anlamak mümkün değilAllah’ını seversen yabenimkiler uzak ya geldiklerinde kalmalı yatılı geliyorlar hazırlıklı oluyorum ev yakınsa ben kalamam herhalde yatıya
Yakın olsak da benimkiler öyle eder miydi bilmiyorum eltim üst katında yemek, çay hazırlayıp çağırırsa çıkarlar ama tabi eltimin onlara inmesini günlük rutin işlere yardım etmesini filan beklerlerBen de valla anlamak mümkün değil
Ay valla bende ama özledim o tembelliği, çocuk olduktan sonra tembellik yapma lüksü olmuyor insanın. Hep bi koşurmaca. Ben evlenince işten cıktım çalışmadım hiç bekarken nişanlıyken çalışıyordum onda da iş yerim çok uzaktı sabah 6da kalkıyordum. Hiç ortam yokmuş benimde ya çok erken ya çok geçHa habende öğlenci iken ve çocuk yokken öğlene kadar uyurdum öğlen pastaneden iki poğaça alip okulda kahvaltı yapardım ne tembelmisim ne
Sıcaktan tansiyonun filan mı düştü acaba canım ?Günaydın ben bugün çok halsiz hissediyorum. Yatakları topladım. Kahvaltıyı hazırladım topladım. Bulaşık makinesini çalıştırdım. Şimdi biraz uzanıyorum inşallah toparlanırım
Bilmiyorumki ya hiç elimin ayağımın canı yok gibiSıcaktan tansiyonun filan mı düştü acaba canım ?
Canım yakin uzakliktan ziyade bence tamamen zihniyetle alakali.. bunlar artik sen bizim gelinimizsin esittir hizmetcimizsin biz ne istersek onu yapmak zorundasin zihniyetiyle yaklastiklari icin öyle oluyo..Yakın olsak da benimkiler öyle eder miydi bilmiyorum eltim üst katında yemek, çay hazırlayıp çağırırsa çıkarlar ama tabi eltimin onlara inmesini günlük rutin işlere yardım etmesini filan beklerler
Gölge geçmiş olsun bi Ayran iç istersen soğuk soğukBilmiyorumki ya hiç elimin ayağımın canı yok gibi
Erken kalktık 6da uyandı oğlum bir de gece serin oldu üstüm açıktı biraz ondan da olabilir. Şimdi de koltukta emerken uyumuşuz ikimiz de yerine alayım derken uyandı tekrar uyutmaya çalışıyorum.Gölge geçmiş olsun bi Ayran iç istersen soğuk soğuk
Sen nasıl oldunGölge geçmiş olsun bi Ayran iç istersen soğuk soğuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?