Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydınnnn ben geldiiimmm düğünden beri oynamıyom ama hep koşturuyom misafirlerim cumaya kadar bende dün oğlanında ucundan accuk gitti şükür gece rahat geçti şimdi sarma içi hazırlayacam herkes uyurken sizler napıyonuz 60 sayfa birikmiş tabiki okumadım etiketlerini gördüm

Kolay gelsin canım çaya kahveye hadi habersiz gelsinler yabancı değiller sonuçta da yatıya gelmek de tuhaf
Ooo haber vermek neymis süpürge ben sansliysam 1 saat onceden haberim oluyo o da caya diye gelip yatiyolar sinir bozucu Allah kimseyi dusuncesiz insanlarla imtihan etmesin gercekten.

Ooo haber vermek neymis süpürge ben sansliysam 1 saat onceden haberim oluyo o da caya diye gelip yatiyolar sinir bozucu Allah kimseyi dusuncesiz insanlarla imtihan etmesin gercekten.
Allah’ını seversen ya benimkiler uzak ya geldiklerinde kalmalı yatılı geliyorlar hazırlıklı oluyorum ev yakınsa ben kalamam herhalde yatıya

Ha ha bende öğlenci iken ve çocuk yokken öğlene kadar uyurdum öğlen pastaneden iki poğaça alip okulda kahvaltı yapardım ne tembelmisim ne
Ay valla bende ama özledim o tembelliği, çocuk olduktan sonra tembellik yapma lüksü olmuyor insanın. Hep bi koşurmaca. Ben evlenince işten cıktım çalışmadım hiç bekarken nişanlıyken çalışıyordum onda da iş yerim çok uzaktı sabah 6da kalkıyordum. Hiç ortam yokmuş benimde ya çok erken ya çok geç

Günaydın
Dün oğlum beni çok yordu birkaç şey kırdı temizlikle ekstra uğraştım birde eşim nöbetçi olunca daha çok yoruluyorum . O yüzden bugün biraz daha sakin geçireceğim . Bedenen ruhen yıprandım
Yataklar toplandı
Kişisel bakımlar yapıldı
Oğluma kahvaltı yaptırdım
2. Kez kıyafet değiştik
Robot evi süpürüyor

Etkinlik yapacağız
Ben mop yaparım birazdan
Birde camların önünün vs toz alırım
Ütüm var akşama yapacağım az zaten
Öğlen yemek yapıp kitap okuyup dinlenmek istiyorum

Günaydın arkadaşlar ❤ Bugun kendi dolabımızı ve kızımın dolabını düzenliycem insallah baya karıştı kızım hastayken pek umursamadım. Bazanın altına da bi el atarım, dün evi temizlemiştim zaten bi süpürge tutarsam tutarım aksam üstü

Günaydın ben bugün çok halsiz hissediyorum. Yatakları topladım. Kahvaltıyı hazırladım topladım. Bulaşık makinesini çalıştırdım. Şimdi biraz uzanıyorum inşallah toparlanırım

Yakın olsak da benimkiler öyle eder miydi bilmiyorum eltim üst katında yemek, çay hazırlayıp çağırırsa çıkarlar ama tabi eltimin onlara inmesini günlük rutin işlere yardım etmesini filan beklerler
Canım yakin uzakliktan ziyade bence tamamen zihniyetle alakali.. bunlar artik sen bizim gelinimizsin esittir hizmetcimizsin biz ne istersek onu yapmak zorundasin zihniyetiyle yaklastiklari icin öyle oluyo..
Cunku cok yakin olup cok iyi anlasanlari da gördüm.
Tabi o zihniyet eskilere söküyomus simdi sökmüyo kadınlar artik kendine deger vermeyi öğreniyo bence.
Gelinlerin de ana babasi var sahsen benim anam beni yillarca yol yordam bilmeyen insanlar yuzunden agliyim diye büyütmedi ki dolayisiyla tahammülüm yok. Ha insan gibi davranır basimin üstüne o ayri..
Her şey karsilikli benim ailem nasil esimi darlamiyosa sen damatsin sunu yapmak zorundasin diye onlar da beni darlamicak.
Bak cok sinirlendim yine. Nasil ascaz bu sacma sapan muhabbetleri bilmiyorum. Neyse nesil ilerledikce daha iyi olcak inanıyorum kimse kimsenin hayatini mahvetmemeli ya

Günaydın hanımlar
Haftasonu Ankara'ya gittik kayınvalideleri bırakmaya, pazar döndük, dün çocuk uyudukca bütün gün uyudum ben de anca kendime geldim.
Dün sadece eşyaları yerleştirdim, ortalığı toparladım, yemek yaptım, evi Supurdum ve çamaşır yıkayabildim.

Gölge geçmiş olsun bi Ayran iç istersen soğuk soğuk
Erken kalktık 6da uyandı oğlum bir de gece serin oldu üstüm açıktı biraz ondan da olabilir. Şimdi de koltukta emerken uyumuşuz ikimiz de yerine alayım derken uyandı tekrar uyutmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…