Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun,hayırlı olsun yavruna

Günaydın ben bugün çok halsiz hissediyorum. Yatakları topladım. Kahvaltıyı hazırladım topladım. Bulaşık makinesini çalıştırdım. Şimdi biraz uzanıyorum inşallah toparlanırım
Geçmiş olsun

Günaydın,hadi eski bereliyi bekliyorum artık

Vay vay maşallah

Bayram yaklaşmış haberim yok.Temizlik yapar mıyım dip köşe hiç bilmiyorum.İsteğim yok,bayram bayram gibi gelmiyor artık zaten....
Neyse yinede yapılacak işlerim var,ıvır zıvır işler hep,kanepe altlarını düzenleme,atılacaklar vs

Kolay gelsin canım çaya kahveye hadi habersiz gelsinler yabancı değiller sonuçta da yatıya gelmek de tuhaf
Hiç sorma. Bugün kahvaltı sonrası giderler dedim ama görümce küçük çocuklarını aldı gitti kpyle
Kv ve görümcenin büyük kızı bizde. Akşama bir daha gelecekmişler kalacaklar herhalde. Şoklardayım hala

o nedir ya otel mi? akşama bidaha geleceklermiş

Sözde sabah 7de kalkıp dinç olacaktım ve bilmem kaç parça ütü yapacaktım kahvaltıyı müzik eşliğinde kıpır kıpır hazırlayacaktım 7 buçukta gözümü ovuştura ovuştura kalktım gece 2 de yatınca böyle oldu sanırsam dün dip köşe temizledim evi bugün pek Bi işim yok halimde yok zaten ütü yaparım Bi

Benimde mutfaga girmem lazım bayram temizliğine hayırlısı bakalım

Bu saate kadar yaptıklarım

Yatakları düzelttim
Çocukların giysi dolabını,şifonyeri düzenledim
Kitaplarını,defterlerini geri dönüşüme vermek için ayırdım
Çekmecelerini,hikaye kitaplarını,kalemlerini düzenledim
Çantalarını,kalemliklerini attım makineye yıkandı
Katlanmış çamaşırları yerleştirdim
Fidelerimi budadım suladım,çiçeklerimi suladım
Kahvaltı hazırladım

Ben daha yeni uyandım nego bütün evi elden geçirmiş bile

Sebep evleri mi yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…