günaydın negomGünaydınnnn
İşe daldım gelemedim,telefon görüşmesi vs derken
Eki Görüntüle 2883441
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
P parol
tuce_tuce
Geçmiş olsun,hayırlı olsun yavrunaGünaydınnnn ben geldiiimmm düğünden beri oynamıyom ama hep koşturuyom misafirlerim cumaya kadar bende dün oğlanında ucundan accuk gitti şükür gece rahat geçti şimdi sarma içi hazırlayacam herkes uyurken sizler napıyonuz 60 sayfa birikmiş tabiki okumadım etiketlerini gördüm
Geçmiş olsunGünaydın ben bugün çok halsiz hissediyorum. Yatakları topladım. Kahvaltıyı hazırladım topladım. Bulaşık makinesini çalıştırdım. Şimdi biraz uzanıyorum inşallah toparlanırım
Günaydın,hadi eski bereliyi bekliyorum artıkGünaydın hanımlar
Haftasonu Ankara'ya gittik kayınvalideleri bırakmaya, pazar döndük, dün çocuk uyudukca bütün gün uyudum ben de anca kendime geldim.
Dün sadece eşyaları yerleştirdim, ortalığı toparladım, yemek yaptım, evi Supurdum ve çamaşır yıkayabildim.
Vay vay maşallahbugün start verdim..
Part 1..
sabah kalktım kahvaltı hazırladım
bir taraftan evi havalandırıp yatakları odaları topladım
kahvalti sonrası mutfagı temizledm
kedileri götürdüm getirdim biraz da yürüdüm geldim..
Hiç sorma. Bugün kahvaltı sonrası giderler dedim ama görümce küçük çocuklarını aldı gitti kpyleKolay gelsin canım çaya kahveye hadi habersiz gelsinler yabancı değiller sonuçta da yatıya gelmek de tuhaf
o nedir ya otel mi? akşama bidaha geleceklermişHiç sorma. Bugün kahvaltı sonrası giderler dedim ama görümce küçük çocuklarını aldı gitti kpyle
Kv ve görümcenin büyük kızı bizde. Akşama bir daha gelecekmişler kalacaklar herhalde. Şoklardayım hala
Yok haberim olsa bu konuyu hazmetmiş olurdumo nedir ya otel mi? akşama bidaha geleceklermiş
Benimde mutfaga girmem lazım bayram temizliğine hayırlısı bakalımBayram yaklaşmış haberim yok.Temizlik yapar mıyım dip köşe hiç bilmiyorum.İsteğim yok,bayram bayram gibi gelmiyor artık zaten....
Neyse yinede yapılacak işlerim var,ıvır zıvır işler hep,kanepe altlarını düzenleme,atılacaklar vs
GünaydınGünaydınnnn
İşe daldım gelemedim,telefon görüşmesi vs derken
Eki Görüntüle 2883441
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
P parol
tuce_tuce
Ben daha yeni uyandım nego bütün evi elden geçirmiş bileBu saate kadar yaptıklarım
Yatakları düzelttim
Çocukların giysi dolabını,şifonyeri düzenledim
Kitaplarını,defterlerini geri dönüşüme vermek için ayırdım
Çekmecelerini,hikaye kitaplarını,kalemlerini düzenledim
Çantalarını,kalemliklerini attım makineye yıkandı
Katlanmış çamaşırları yerleştirdim
Fidelerimi budadım suladım,çiçeklerimi suladım
Kahvaltı hazırladım
Sebep evleri mi yokmuşHiç sorma. Bugün kahvaltı sonrası giderler dedim ama görümce küçük çocuklarını aldı gitti kpyle
Kv ve görümcenin büyük kızı bizde. Akşama bir daha gelecekmişler kalacaklar herhalde. Şoklardayım hala
Yok daha hepsi elden geçmediBen daha yeni uyandım nego bütün evi elden geçirmiş bile
Galiba. Kv çocukta bakmıyor şimdi geçen çağırdıpımda baktı şimdi tatile gelmişlerSebep evleri mi yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?