Benim bebem aglamis diye okuyorum ben de. Diyorum bebesi niye sıcaktan agliyo acaba yazik iki saat üzüldüm kendimce.
Bugün uyku moduna gecmis benim beynim algilarim kapanmis her seyi yanlis okumaya basladim yine a dostlar
Yok yok merak etme ara koridora yatacam ora hem görünmüyor hem de ceryanda kalıyorLaf söz olur aman dikkat et camlardan görünme
Demin yağmur yağdı serin serin gel içek gardaşTamamAyakları uzattım meyve yiyorum bugün bi şey içesim yok
Seni yerim lan ne tatlısın sen öyleBenim bebem aglamis diye okuyorum ben de. Diyorum bebesi niye sıcaktan agliyo acaba yazik iki saat üzüldüm kendimce.
Bugün uyku moduna gecmis benim beynim algilarim kapanmis her seyi yanlis okumaya basladim yine a dostlar
Telef etme bugün esprileriBu kaç diye espirimi olur geldi işte aklıma da yazmadım muhtemelen sen okuyunca anlamıycan
Bana da bi ağırlık çöktü maskeden vazgeçmekten korkuyorumBenim bebem aglamis diye okuyorum ben de. Diyorum bebesi niye sıcaktan agliyo acaba yazik iki saat üzüldüm kendimce.
Bence vazgeçtin bileBana da bi ağırlık çöktü maskeden vazgeçmekten korkuyorum
Yok bunu anladimBu kaç diye espirimi olur geldi işte aklıma da yazmadım muhtemelen sen okuyunca anlamıycan
Az kaldı teo uzatmalardayım ciğerimSen niye uyanıksın
Yaa bak o havada süper olurDemin yağmur yağdı serin serin gel içek gardaş
Senin sayende ben de eskiye nazaran erken uyuyorumAz kaldı teo uzatmalardayım ciğerim
Çok geç teo baksana yardırıyor gelişineTelef etme bugün esprileri
Valla mı ? Çok sevindim beSenin sayende ben de eskiye nazaran erken uyuyorum
Öbcen mi beneSeni yerim lan ne tatlısın sen öyle
Aman be fesleğen gel uyuyalim boşver yarin yaparizBana da bi ağırlık çöktü maskeden vazgeçmekten korkuyorum
Az kaldı teo uzatmalardayım ciğerim
Bu sefer de erken kalkıyorum tabiValla mı ? Çok sevindim be
Öbcen mi bene
Aman be fesleğen gel uyuyalim boşver yarin yapariz
Ver bi yanaktan bi gıdıktanÖbcen mi bene
Amaç o değil mi zaten erken yat erken kalkBu sefer de erken kalkıyorum tabi
Niyet etmişken vazgeçmeyelim gı hadi kalk yapalım en fazla yarım saati alır sonra uyuruzÖbcen mi bene
Aman be fesleğen gel uyuyalim boşver yarin yapariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?