Düzenli Evimiz & Hayatımız

sakal bıyık traş oldum üzerine karbonatlı limon yaptım yaniireeem
Canim cok yakiyosa bekletme sakın hemen yıka..
Ben öyle doğal maske diye diye cildimi yaktim. Cildiyeci yasakladi gülsuyunu bile bi dönem. Aslinda öyle tarifleri gorup uygulamak pek iyi değilmiş
Şimdi kirk yilda bi kil maskesi yapıyorum her gece uyumadan yikamaya ya da gulsuyuyla silmeye calisiyorum o kadar..

Muhtemelen kas biyik aldigin icin yaniyo seninki ama yine de dikkat et

yıkamıştım da yanma hissi hala var ay korktum simdi kizarir mi ki sonra ilk defa böyle yaptım hemen uzerine sürdüm

yıkamıştım da yanma hissi hala var ay korktum simdi kizarir mi ki sonra ilk defa böyle yaptım hemen uzerine sürdüm
Sanmıyorum bisey olcagini canim ya korkma sen. Cildin öyle olsa duramazdin herkesinki farkli sonucta.
Bende normalde sivilce çıkmazdı hic. Kizariklik da olmazdı. Öyle o maskeleri yapa yapa hassaslasti. Yanma kizarma oluyodu doktora gittim dayanamadim yani.

Ama kasindim ben deli gibi ugrasiyodum cildimle simdi cok sukur eski haline döndü de.

Al iste annemden bi özellik daha bu kadar olur demek ki caliskan insanlarin ortak ozellikleri var
Bir de annem kendi yatar bizi de darlar hadi artik yatin diye 9 da baslar söylemeye yatanaa kadar sen de yapiyo musun ev halkina
Benimkiler kendiliğinden yatıyor ablası
Doğduklarından itibaren 8 de ışıkları kapatıyoruz uyku saati diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…