- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Al iste annemden bi özellik daha bu kadar olurNe erkeni yav ideal saat
Yaptım sürdüm bekliyorum
Ooo maşallahYaptım sürdüm bekliyorummayasının gelmesini bekleyen poğaça hamuru gibi kokuyorum yalnız
Sen ne maskesi yapiyon teo gel bizim grubumuza katil bonus ve loraya karsi feslegen ve civcivin takimiÇokkkkkteşvik benden sorulur
Dikkat etYaptım sürdüm bekliyorummayasının gelmesini bekleyen poğaça hamuru gibi kokuyorum yalnız
36 yaşıma kadar 1 kez bile yapmadım. Birden korktum nedense. Bir gün denerim belkiSen ne maskesi yapiyon teo gel bizim grubumuza katil bonus ve loraya karsi feslegen ve civcivin takimi
Lora kayboldu sesi cikmiyo onu eledik bence
Canim cok yakiyosa bekletme sakın hemen yıka..sakal bıyık traş oldum üzerine karbonatlı limon yaptım yaniireeem
yıkamıştım da yanma hissi hala var ay korktum simdi kizarir mi ki sonra ilk defa böyle yaptım hemen uzerine sürdümCanim cok yakiyosa bekletme sakın hemen yıka..
Ben öyle doğal maske diye diye cildimi yaktim. Cildiyeci yasakladi gülsuyunu bile bi dönem. Aslinda öyle tarifleri gorup uygulamak pek iyi değilmiş
Şimdi kirk yilda bi kil maskesi yapıyorum her gece uyumadan yikamaya ya da gulsuyuyla silmeye calisiyorum o kadar..
Muhtemelen kas biyik aldigin icin yaniyo seninki ama yine de dikkat et
Sanmıyorum bisey olcagini canim ya korkma sen. Cildin öyle olsa duramazdin herkesinki farkli sonucta.yıkamıştım da yanma hissi hala var ay korktum simdi kizarir mi ki sonra ilk defa böyle yaptım hemen uzerine sürdüm
Benimkiler kendiliğinden yatıyor ablasıAl iste annemden bi özellik daha bu kadar olurdemek ki caliskan insanlarin ortak ozellikleri var
Bir de annem kendi yatar bizi de darlar hadi artik yatin diye 9 da baslar söylemeye yatanaa kadarsen de yapiyo musun ev halkina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?