Sonra neler yaptımSelam kızlar
Dün neler yaptım?
Yatakları toplayıp odamı havalandırdım.
Kahvaltı hazırladım bol sebzeli salatalı filan özenli.
Kahve hazırladım.
Arabanin bagajini boşalttım yerleştirdim.
Yürüyüşe çıktım nefes almak için.
Duşumu aldim.
Ruhumu onarmak için bol bol Beyhan Budak videoları dinledim .
Hatay kısıri yaptım.
Erkenden yatıp uyudum şükür sonunda.Zira bir haftadır 3 saat uyku zombiye dönüştürmüştü beni.
Bugün neler yaptım
Yatakları toplayıp odayı havalandırdim.
Yürüyüşe çıktım .
Mezarlık ziyareti yaptım.
Mezura aldım ölçülerimi aldım baya incelmisim temizlik yolculuk uykusuzluk yaramış . Tartıda da eksilme mevcut şükur 67.9 gördüm bugün .
Şimdilik bu kadar
Canım yabaş parmağımla yazamıyorum sağ elim Azer bülbüle baglamis durumda
Kıyamaammmbaş parmağımla yazamıyorum sağ elim Azer bülbüle baglamis durumda
İyi aksamlar bonus ablaaİyi akşamlar
İyi aksamlar bonus ablaaKv kayısı göndermiş reçel marmelat kurutmalık onlarla uğraşıyorum. Süt aldım şimdi yoğurt mayalıcam. Yemek bulasık cocuk dağınıklık derken canım çıktı bugun.
Bi iyi akşamlar dedin bin laf işittin benden
Ya boşver yaz bitsin öyle, yine tozlanırYarın koltuk yıkamak istiyorum yıkıycam inşallah tekrar bi camları silerim iyi olursam inşallah
Aynen biraz da dondurucuya koyuyum yer var, iyi oldu söylediğin sagolDondurucuya koyabilirsin belki yerin varsa
Ben de mutfak dolaplarını indirip silmek istiyorum bir türlü yapamadımYarın koltuk yıkamak istiyorum yıkıycam inşallah tekrar bi camları silerim iyi olursam inşallah
Şimdiden kolay gelsin Allah güç kuvvet versin. Bizim yarın eşimin dayısının kızının düğünü var oraya gidicez. Öğleden sonra da görümcemi baska bi akrabaları davet etmiş haftaya düğünü var diye ona gidicez. Hepsi bir arada, nasıl hazırlanıcaz edicez bilmiyorumYarın koltuk yıkamak istiyorum yıkıycam inşallah tekrar bi camları silerim iyi olursam inşallah
Ben de mutfak dolaplarını indirip silmek istiyorum bir türlü yapamadım
Şimdiden kolay gelsin Allah güç kuvvet versin. Bizim yarın eşimin dayısının kızının düğünü var oraya gidicez. Öğleden sonra da görümcemi baska bi akrabaları davet etmiş haftaya düğünü var diye ona gidicez. Hepsi bir arada, nasıl hazırlanıcaz edicez bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?