Kesin ben de bir anormallik var, niye ben de böyle istekler yokÇok mu dolabın? Üstler altlar diye böl iki güne istersen?
Anammm yakalandımmm, başganım dilim sürçtü
Kesin ben de bir anormallik var, niye ben de böyle istekler yokgidem de check up neyin yaptıram
Doktorum sorun kafamda mı, tahtam eksikAhh teo temizlik kafası çok fena bişey
Dolap çok değil de oğlanla zor oluyor altlarda genelde plastik ıvır zıvır var onları yerleştirmeme müsaade etmiyor üstler tabak cam onlar da kırılır eder diye korkuyorum.Çok mu dolabın? Üstler altlar diye böl iki güne istersen?
Kesin tertemizdir evinDoktorum sorun kafamda mı, tahtam eksik
Hee beni yakaladı ya kalpler yolla, birazdan tekmeyi yiyeceğim nerdeyseNapıyosun negom
Dolap çok değil de oğlanla zor oluyor altlarda genelde plastik ıvır zıvır var onları yerleştirmeme müsaade etmiyor üstler tabak cam onlar da kırılır eder diye korkuyorum.
Çocuk yok çok kirlenmiyor tabi, eşim de düzenli bir erkek sağolsun. Gerisi de tembellikKesin tertemizdir evin
Hee beni yakaladı ya kalpler yolla, birazdan tekmeyi yiyeceğim nerdeyse
Tamam sen dikkatini celp etHer zaman kalp yollarım ki ben ona görmesem özlerim denk geldi o mesaj yani ❤
Altları gündüz dediğin gibi hallederim bi şekilde üstleri de akşam uyuyunca yaparım. Eşim mümkin değil uğraşmaz. Kesin daha yeni yapmadın mı derAkşam güzel uyuyor mu? Uyuyorsa akşam yaparsın çoğunu.
Tabak indirip eşine versen silip yerine koysan olabilir.
Çocuğun önüne bikaç kap koysan onlarla oyalanırken yaparsın
NananananaaaaJES Sambadi elsıs lava?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?