Sen hiç çocuk olmadın mı ulaMidem bulandı başım döndü düşününce niye lan yarasa gibi neye iyi geliyor olabilir
Kalbim seninle negooooooYuh şimdi tam öyle yattım
Partilemiştir o,kaynana püskürtme partisi@musluk suyu çok çekesim var bi dal versen ya tabi gelirsen
Sen hiç çocuk olmadın mı ula
Bayılırdım çocukken baş aşağı durmaya
Başganımmm bu bönüs bi denişik yaaaSen hiç çocuk olmadın mı ula
Bayılırdım çocukken baş aşağı durmaya
yada ablasıyla dedikodu sarhosu olmusturPartilemiştir o,kaynana püskürtme partisi
O zaman severdim belki hatırlamıyorum ki şeyi hatırlıyorum ama balkon demirinden kafamı sokup aşağı bakmıştım sonra sıkışmıştım
Başganımmm bu bönüs bi denişik yaaa
HaykırdımO zaman severdim belki hatırlamıyorum ki şeyi hatırlıyorum ama balkon demirinden kafamı sokup aşağı bakmıştım sonra sıkışmıştım
Küp kafa da değilim jes gibi ne biçim demir yapmışlar
nasil cikti kafan asgshskskO zaman severdim belki hatırlamıyorum ki şeyi hatırlıyorum ama balkon demirinden kafamı sokup aşağı bakmıştım sonra sıkışmıştım
dur bi dur öldümKüp kafa da değilim jes gibi ne biçim demir yapmışlar
Seni uzaktan sevmek aşkların en güüüüüzeliiiTanısan severdin belki
Amaaan şu hani her sözü dinleyen hanım hanımcık çocuklar var ya kesin onlardandı çok sıkıcıBaşganımmm bu bönüs bi denişik yaaa
te o zamandan duramazmışın demek kiAmaaan şu hani her sözü dinleyen hanım hanımcık çocuklar var ya kesin onlardandı çok sıkıcı
Babam keçi cinsi var bu kızda derdi banatırmanmadığım ağaç çatı duvar kalmamıştı
Küp kafa mıKüp kafa da değilim jes gibi ne biçim demir yapmışlar
Tabiii kızıııım en güzeli kaynana sonrası ablayla istişareyada ablasıyla dedikodu sarhosu olmustur
Benim her yerim yara bere içindeydiAmaaan şu hani her sözü dinleyen hanım hanımcık çocuklar var ya kesin onlardandı çok sıkıcı
Babam keçi cinsi var bu kızda derdi banatırmanmadığım ağaç çatı duvar kalmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?