- 13 Ağustos 2020
- 15.687
- 89.094
- 598
- 32
Yuhum gelir yemek yapsaydım keşke
Nasıl tanımış beni bi mıhtar bakıyorum tabi balkona atıyorum sonra sabah dolabayemegi gece yaptiginda tadina bakiyo musun bir porsiyon kadar.
Zor geliyirrr
Vişneye baktın mı hiç canım Bugün yine 5ten aldım 7ye de vardı 4e de 4 lira olan epey ezilmiştiNasıl tanımış beni bi mıhtar bakıyorum tabi balkona atıyorum sonra sabah dolaba
Yok hiç çıkmadım dışarı alsamda pazara giderimVişneye baktın mı hiç canım Bugün yine 5ten aldım 7ye de vardı 4e de 4 lira olan epey ezilmişti
Pazardan her bütçeye göre denk geliyor ben de pazarı seviyorum yine durmadım yaprak aldımYok hiç çıkmadım dışarı alsamda pazara giderim
Bonus self clean diye birşey var ama nasıl yapacağım bilmiyorumJES Limon tuzu katıyolar ütü suyuna onunla temizliyolar buhar vererek bazı ütülerin kendini temizleme özellliği oluyo o varsa onunla yaparsın komple su doldurup yüksek buhar vererek boşaltıcan.
Temizlendikten sonra da mümkünse kireçli su kullanma
Onu çıkardım bile canım leke olunca hemen koştum bulaşık deterjanı ile çıkardım ama ütüyü mahvettimJES gömlekte leke olmuşsa karbonat sürüp az beklet üzerine limon sık biraz ufak citiler gibi yap insallah cıkar
nazarlar mı değdi sanaaa gecelere kadar uyuyamadınBonus sen deyince araştırdım netten, self clean özelliğini çalıştırdım şükür temizlendi inşallahhhh güzel de ütüler.
Çok teşekkür ederim kızlarBonus Aktif Lora
Ulan ütü kendi kendini temizliyor ben saftirik fi tarihinden kalma teknikler yapıyorum
Ne iyi olmuş hallolmuş şükürBonus sen deyince araştırdım netten, self clean özelliğini çalıştırdım şükür temizlendi inşallahhhh güzel de ütüler.
Ulan ütü kendi kendini temizliyor ben saftirik fi tarihinden kalma teknikler yapıyorum
Bonus sen deyince araştırdım netten, self clean özelliğini çalıştırdım şükür temizlendi inşallahhhh güzel de ütüler.
Dış kapıyı aldim digerleri temiz ve düzenli8 temmuz ödevi
Balkon yıkamak veya silmek
Dış kapıyı silmek
Mutfakta pilastik kapları koyduğumuz yeri düzenlemek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
tuce_tuce
GünaydınGünaydın
Eki Görüntüle 2884700
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
tuce_tuce
Dış kapıyı aldim digerleri temiz ve düzenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?