Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün pazardan kapya biber almıştım 3 kilosu 10 liraya onları doğradım dondurucuya koyacağım ödev yerine sayılmaz mı başkanım

Çok güzel olur hele kokusu mis çok severim de annemin kıyma makinesi var çekirdeğini ayıklayıp birkaç parçaya bölüp çekiyor sonra tencereye koyup suyunu çektiriyor
Bende yapmayı çok bilmiyorum. Evde geçen sene robotta çekip terasa tepsilere koydum, 2 günde kıvam almıştı. Bu sene yine yaparım sanırım

Bende yapmayı çok bilmiyorum. Evde geçen sene robotta çekip terasa tepsilere koydum, 2 günde kıvam almıştı. Bu sene yine yaparım sanırım
Benim de robotum var da küçük anneme kıyma makinesi alana kadar o da robotunu kullanıyordu çok çalıştırınca bozuluyor onlar da hemen ya

Ne garip bir gün geçiriyorum yarabbim . Dün gece oğlum süper uyuyordu 03;30 da uyandı emzirdim dön dön tekme yumruk bi dalamadı düzgün uyuyamadım . Köpek dişi mevzusu Var sanırım .
Sabah pikeleri nevresimi değiştim makinaya attım astım
Kahvaltı yaptırdım ben kendim düzgün yapamadım
Dışarı çıktık robotu çalıştırdım evi süpürdü
Alışveriş yaptım
Geri dönüşte toz aldım kapıları da sildim
Oğlum suyla oynuyordu balkon yıkıyorduk o ara da içeri su tuttu oradaları temizledim. Tam çorba yapacaktım ki doğalgaz çalışmadı acaba ocağa su vs mi gitti dedim . Ama bina da genel arıza olmuş şirketten geleceklermiş . Çocuk yemeksiz kaldı . Yan komşumda piknik tüpü istedim 1 dk pişirdim hemen yedirdim
Beyazları makinaya attım şimdi
Akşama doğalgaz yok sanırım o yüzden eşim orduevinden yemek yiyelim dedi açıkçası çok yorgunum zaten tmm dedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…