Valla yaaanazarlar mı değdi sanaaa gecelere kadar uyuyamadın
Okumadım tabiSelf cleandi işte dediğim sen hiç kullanma klavuzunu okumadın mı ütünün orda yazar ayrıntılı
Yağmur da yağarsa seni harbiden döverimyağmur yağıcak yumoşlu yumoşlu halılarım ne guzel kuruyordu
Evet, küçük olduğu için çok uğraştırıyor bir deBenim de robotum var da küçük anneme kıyma makinesi alana kadar o da robotunu kullanıyordu çok çalıştırınca bozuluyor onlar da hemen ya
ayy yagmadi yaaYağmur da yağarsa seni harbiden döverimo kadar emek ver et hava durumuna bakmadın mı
Hadi yine iyisin şanslı minik köfte seniayy yagmadi yaadün yağısli diyodu sabahta 13.00de yagis bekleniyor dedi yagmadi
Neyse içimden geldi öyleŞu hayatta herşeyi anlarım ama insanların mutluluğuna dahi tahammül edemeyenleri anlamam mümkün değil. Ulan insan sevincini paylaşmaya korkuyor şu kk da linç edilirim diye.
Anladım ki hangi konu olduğunuŞu hayatta herşeyi anlarım ama insanların mutluluğuna dahi tahammül edemeyenleri anlamam mümkün değil. Ulan insan sevincini paylaşmaya korkuyor şu kk da linç edilirim diye.
Depresyondayım bugünLorik nerde bu totosu kocamanlarbi sen bi ben mi kaldık
Bende hiç bir işimiz rast gitmedi bugün gece olsa da yatsaydık artıkDepresyondayım bugün
bir yere sıkışmışlardırLorik nerde bu totosu kocamanlarbi sen bi ben mi kaldık
Lorik nerde bu totosu kocamanlarbi sen bi ben mi kaldık
Geçti depresyonum kahve içiyorum balkonda
Sen zeki hatunsun gözünden kaçsa şaşardım zatenAnladım ki hangi konu olduğunu
Nispet yapma senin o küçük poponu keserim heeebenim popom küçük üzerime alinmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?