Bu aralar gözüme batan çok kişi var bakalım neler olacakSen zeki hatunsun gözünden kaçsa şaşardım zaten
Ulen birde kendileri her haltlarını gözüne sokarlar milletin burda da baskasina saldırmaya yer arıyorlar.
Merak ettim yaSen zeki hatunsun gözünden kaçsa şaşardım zaten
Ulen birde kendileri her haltlarını gözüne sokarlar milletin, burda da baskasina saldırmaya yer arıyorlar.
Benim de var. Isın garibi selam sabah verdiğim kişiler de aralarında. Işık hızıyla soğuyorum allah çarpsınBu aralar gözüme batan çok kişi var bakalım neler olacak
Bu kadar olur aynen aynnneeeen pesBenim de var. Isın garibi selam sabah verdiğim kişiler de aralarında. Işık hızıyla soğuyorum allah çarpsın
Sen sus bakımMerak ettim ya
Dedim ya hatun zeki olunca leb demeye gerek yok L diyince de anlıyorBu kadar olur aynen aynnneeeen pes
Aaa o aklında mi halaaSen sus bakımboncuk beyin anası kalk bize bir çay koy neşemiz yerine gelsin
Ayrıntıları unutmamAaa o aklında mi halaatamam ben size çay koyayım sen beni linkle
Tamam ısrar etmeyeceğimAyrıntıları unutmamiyi anima denk geldiyse tabi
Kız ne linki bu da az değil heeeyok link mink kendin bul da bir lezzeti olsun
Yap be samdanım ama kaybolma ortalardan sınav bitti kaynana mi geldi şimdi deyaparim işte
Öp onu anasıGaribanın yüzü gülür mü ya oğlan bugün yarım saat erken uyudu diye sevindim ama yine kalkamadım yanından bırakmıyor yakamı tombidik
Kafasını balkon demirine sıkıştırmaya gitmiştirBonus nerde ki ya
Şimdi cevabından korkuyorum ama senin totoyla alıp veremediğin ne dostumGelince götümü kesecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?