Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet deneyecem bende merak ettim
Ben çok sık yapardım kalıbım düşmüş sanırım dengesi bozulmuş yeni alacağım ondan yapamadım
Yeter valla boş yere abartıyoruz bence

Borcama da yapabilirsin canım çok büyük boy olmasın yeter lezzet aynı sonuçta hatta bi kere tart kalıbında yapmıştım ben kelepçeli kalıbım yokken
Yaaa valla ben kime gitsem hep tek çeşit olurdu ben çok yapardım şimdi yapamayınca garip hissediyorum

Bende de var o his. Aman tatlı oldu bir de tuzlu derken çeşit çoğalıyor

Bende de var o his. Aman tatlı oldu bir de tuzlu derken çeşit çoğalıyor
Evet işte bir arkadaşımız vardı ailecek haftada 3 kez kesin akşam bizdeydiler her seferinde böyle yapardım artık bıktırmışlardı. Annem bu kadar yaparsan bende olsam 3 kere sana gelirim dedi . Sonra birşeyler oldu ayakları bizden kesildi kurtuldum .

Kızlar A101 de bi cam bezi varmış aynaları camları kurulamaya hiç gerek kalmıyormuş . Ondan almak istiyorum gidip bakacağım . Günde 3 kere ayna siliyorum el izlerinden nefret ediyorum. Bez leke bırakıyor onunla uğraşıp zaman kaybediyorum

Aslında en doğrusu valla misafirin gelmesi gözde büyüyor bu defa temizliği çeşit çeşit hazırlığı üstelik çocukla

Ben biminkini kullanıyorum çok güzel tavsiye ederim şokunkini de denedim onu beğenmedim A101 inkini hiç denemedim

Onlar gelme sayısını sen de çeşit sayısını abartmışsınız canım haftada üç gün en fazla anneme, kızkardeşime gidebilirim herhalde arkadaşıma değil

Aslında en doğrusu valla misafirin gelmesi gözde büyüyor bu defa temizliği çeşit çeşit hazırlığı üstelik çocukla
Ben fazla yorulduğum zaman yüzüme yansıyor misafirle güzel sohbet bile edemiyorum o yüzden kendimi fazla yıpratmamakta çalışıyorum onlara da ayıp oluyor çünkü

Onlar gelme sayısını sen de çeşit sayısını abartmışsınız canım haftada üç gün en fazla anneme, kızkardeşime gidebilirim herhalde arkadaşıma değil
Evde gerginlik olmaya başlamıştı artık . Birde yemek masasında aramaya başlamışlardı 18:00 de mesela geliyoruz diye . Güya ben hazırlık yapmayayom diyeymiş ama Buda hiç uygun değil müsait oluruz olmayız hayır diyebileceğimiz bir aile değillerdi mecburiyetlerimiz vardı kabul ediyordum

İyi olmuş o zaman koptuğu biri geldiğinde ağırlamaktan keyif duymuyorsan işkenceye dönüşüyor ki sürekli sürekli daha da zor

İyi olmuş o zaman koptuğu biri geldiğinde ağırlamaktan keyif duymuyorsan işkenceye dönüşüyor ki sürekli sürekli daha da zor
Gittiler de kurtulduk çok şükür gerçi ondan kurtulmadık ailevi sorunları oldu boşanma duruma geldiler sonra bize gelemez oldular o yüzden .
Şokunki güzel değil onu denedim de A101 inkini bilmiyorum İnan nasıldır
Silmem yetiyor dimi kurulamaya gerek yok lekesiz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…