Uyanıyorum ama buraya geç yazıyordumTövbe Estağfirullah sabah sabah ne oldu dedimsana da günaydın negooooo
Hoş buldummmGünaydın canım hoş geldin
Şükür canım azaldı hamdolsun üç aydan düştü 88 gün kaldı bakalım inşallah senin bebitolar nasıl ?Hoş buldummmnasılsın doğum yaklaştı mı nasıl geçiyor hamilelik
Ben çok sık yapardım kalıbım düşmüş sanırım dengesi bozulmuş yeni alacağım ondan yapamadımEvet deneyecem bende merak ettim
Yaaa valla ben kime gitsem hep tek çeşit olurdu ben çok yapardım şimdi yapamayınca garip hissediyorumYeter valla boş yere abartıyoruz bence
Borcama da yapabilirsin canım çok büyük boy olmasın yeter lezzet aynı sonuçta hatta bi kere tart kalıbında yapmıştım ben kelepçeli kalıbım yokken
G0naydın,Günaydınnnn
Eki Görüntüle 2885279
@kk birinci noteri
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
Anka
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
Incredible incredible
tuce_tuce
Bende de var o his. Aman tatlı oldu bir de tuzlu derken çeşit çoğalıyorBen çok sık yapardım kalıbım düşmüş sanırım dengesi bozulmuş yeni alacağım ondan yapamadım
Yaaa valla ben kime gitsem hep tek çeşit olurdu ben çok yapardım şimdi yapamayınca garip hissediyorum
Evet işte bir arkadaşımız vardı ailecek haftada 3 kez kesin akşam bizdeydiler her seferinde böyle yapardım artık bıktırmışlardı. Annem bu kadar yaparsan bende olsam 3 kere sana gelirim dedi . Sonra birşeyler oldu ayakları bizden kesildi kurtuldum .Bende de var o his. Aman tatlı oldu bir de tuzlu derken çeşit çoğalıyor
Aslında en doğrusu valla misafirin gelmesi gözde büyüyor bu defa temizliği çeşit çeşit hazırlığı üstelik çocuklaBen çok sık yapardım kalıbım düşmüş sanırım dengesi bozulmuş yeni alacağım ondan yapamadım
Yaaa valla ben kime gitsem hep tek çeşit olurdu ben çok yapardım şimdi yapamayınca garip hissediyorum
Ben biminkini kullanıyorum çok güzel tavsiye ederim şokunkini de denedim onu beğenmedim A101 inkini hiç denemedimKızlar A101 de bi cam bezi varmış aynaları camları kurulamaya hiç gerek kalmıyormuş . Ondan almak istiyorum gidip bakacağım . Günde 3 kere ayna siliyorum el izlerinden nefret ediyorum. Bez leke bırakıyor onunla uğraşıp zaman kaybediyorum
Onlar gelme sayısını sen de çeşit sayısını abartmışsınız canım haftada üç gün en fazla anneme, kızkardeşime gidebilirim herhalde arkadaşıma değilEvet işte bir arkadaşımız vardı ailecek haftada 3 kez kesin akşam bizdeydiler her seferinde böyle yapardım artık bıktırmışlardı. Annem bu kadar yaparsan bende olsam 3 kere sana gelirim dedi . Sonra birşeyler oldu ayakları bizden kesildi kurtuldum .
Ben fazla yorulduğum zaman yüzüme yansıyor misafirle güzel sohbet bile edemiyorum o yüzden kendimi fazla yıpratmamakta çalışıyorum onlara da ayıp oluyor çünküAslında en doğrusu valla misafirin gelmesi gözde büyüyor bu defa temizliği çeşit çeşit hazırlığı üstelik çocukla
Adı ne acabaBen biminkini kullanıyorum çok güzel tavsiye ederim şokunkini de denedim onu beğenmedim A101 inkini hiç denemedim
Şu canımAdı ne acaba
Evde gerginlik olmaya başlamıştı artık . Birde yemek masasında aramaya başlamışlardı 18:00 de mesela geliyoruz diye . Güya ben hazırlık yapmayayom diyeymiş ama Buda hiç uygun değil müsait oluruz olmayız hayır diyebileceğimiz bir aile değillerdi mecburiyetlerimiz vardı kabul ediyordumOnlar gelme sayısını sen de çeşit sayısını abartmışsınız canım haftada üç gün en fazla anneme, kızkardeşime gidebilirim herhalde arkadaşıma değil
Tamam hemen alacağım sen sevdiysen bence bende kesin severim
İyi olmuş o zaman koptuğu biri geldiğinde ağırlamaktan keyif duymuyorsan işkenceye dönüşüyor ki sürekli sürekli daha da zorEvde gerginlik olmaya başlamıştı artık . Birde yemek masasında aramaya başlamışlardı 18:00 de mesela geliyoruz diye . Güya ben hazırlık yapmayayom diyeymiş ama Buda hiç uygun değil müsait oluruz olmayız hayır diyebileceğimiz bir aile değillerdi mecburiyetlerimiz vardı kabul ediyordum
Şokunki güzel değil onu denedim de A101 inkini bilmiyorum İnan nasıldırTamam hemen alacağım sen sevdiysen bence bende kesin severim
Gittiler de kurtulduk çok şükür gerçi ondan kurtulmadık ailevi sorunları oldu boşanma duruma geldiler sonra bize gelemez oldular o yüzden .İyi olmuş o zaman koptuğu biri geldiğinde ağırlamaktan keyif duymuyorsan işkenceye dönüşüyor ki sürekli sürekli daha da zor
Silmem yetiyor dimi kurulamaya gerek yok lekesiz oluyorŞokunki güzel değil onu denedim de A101 inkini bilmiyorum İnan nasıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?