- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Aynen canımGittiler de kurtulduk çok şükür gerçi ondan kurtulmadık ailevi sorunları oldu boşanma duruma geldiler sonra bize gelemez oldular o yüzden .
Silmem yetiyor dimi kurulamaya gerek yok lekesiz oluyor
Ooo vuslat zamanıbitti bittiyarın evime geciyorum nasipse
Hoşgeldin canımHoş buldummmnasılsın doğum yaklaştı mı nasıl geçiyor hamilelik
Sucaklardan mı acaba canım niye halsizsin böyleYatağımı topladım
Kızımın yatağının nevresim değiştim
Gece çamaşır yıkayıp asmıştım onları katladım yerlerine koydum
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım topladım
Tost makinesini detaylı sildim
Ama üzerimde öyle bir ağırlık var ki anlatamam ciddi ciddi sanki 5 katlı bina üzerime yıkılmış öyle hissediyorum kemiklerim bile ağrıyor. Uzun zamandır hafifti bu his ama bugün gözlerimi açamıyorum :/
Hiç bilmiyorum ki kalkasım yokSucaklardan mı acaba canım niye halsizsin böyle
Annemlerdeyim kardeşcazlarımla oturuyorum sen napıyorsun jesNabıyonuz koca popolar
Atıştırmıyonuz mu bişeyler sohbet yanınaAnnemlerdeyim kardeşcazlarımla oturuyorum sen napıyorsun jes
Dolma doldurdum yanına cacık yeter bugünlükAtıştırmıyonuz mu bişeyler sohbet yanına
Bende napim öyle yemeği düşünüyorum
Bende kuru dolma yaptım Antep usulü bol ekşiliDolma doldurdum yanına cacık yeter bugünlük
Bayılırım kuru dolmaya ama sebzesi kötü oldu mu bi şeye benzemiyor o patlıcanlar ince oyulup kurutulacak biberler kendinden geçmiş olmayacak ki güzel olsun patlıcanı kalın oldu mu sevmiyorum ben sen alıyor musun ? Kendin mi kurutuyorsun canım ? Erzurum’da kurumuyor küfleniyor denedim deBende kuru dolma yaptım Antep usulü bol ekşilipişse düşecem içine tencerenin
Atıştırdık akşam yemeği hazırlıklarına bile başladıkAtıştırmıyonuz mu bişeyler sohbet yanına
Bende napim öyle yemeği düşünüyorum
Patlıcan mıBende kuru dolma yaptım Antep usulü bol ekşilipişse düşecem içine tencerenin
Canım bize Antep’ten köyümüzden geliyor. Orda bir komşumuz yapıyor her sene ondan alırım.Bayılırım kuru dolmaya ama sebzesi kötü oldu mu bi şeye benzemiyor o patlıcanlar ince oyulup kurutulacak biberler kendinden geçmiş olmayacak ki güzel olsun patlıcanı kalın oldu mu sevmiyorum ben sen alıyor musun ? Kendin mi kurutuyorsun canım ? Erzurum’da kurumuyor küfleniyor denedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?