Off offf biber hariç hepsine bayılırımKarışıkpatlıcan biber kabak sarma
Gel sana da yedirim boncuk beyin anasıOff offf biber hariç hepsine bayılırım
Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallahŞükür canım azaldı hamdolsun üç aydan düştü 88 gün kaldı bakalım inşallah senin bebitolar nasıl ?
Pella al canım ben pella kullanıyorum her yere muhteşemKızlar A101 de bi cam bezi varmış aynaları camları kurulamaya hiç gerek kalmıyormuş . Ondan almak istiyorum gidip bakacağım . Günde 3 kere ayna siliyorum el izlerinden nefret ediyorum. Bez leke bırakıyor onunla uğraşıp zaman kaybediyorum
Maalesef canım yaa. O çöp oldu eski bi nokia kullanıyorum alo desin yeter modunda işte o daHoşgeldin canımyapıldı mı telefon
Geçen yıl kızkardeşim karambole yapmış bana da getirmişti sağolsun ufakmış patlıcanları yırtılır diye iyice oymamış çok kalındı tat alamadım vallaCanım bize Antep’ten köyümüzden geliyor. Orda bir komşumuz yapıyor her sene ondan alırım.
Aynen dediğin gibi bildiğin tanıdığın yer olmasa o lezzeti tutturamazsın.
Allah razı olsun canım sağolasınMaşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah
Ayy keşke gelebilsem sağol valla yemiş kadar oldum :)Gel sana da yedirim boncuk beyin anası
Şamudon son sürat geliyor m.ö mesajlarini okuyarak
Sen devam et ben bolmim kardeşimgeri geri gidiyortam diz yaralarinin izi kaldı dediğin yerdeyim
benim de dizlerimde hala yara izleri var:d
Sen devam et ben bolmim kardeşim
Yemek yediler totoları buyutuyorlaryok okumicam artık cari görmek istiyorum
yeterince arşive indim sanırım
kimse yok kız uyudu mu millet bu saatte
Iyi akşamlar düzcü bonusİyi akşamlar ❤
Balkon ve çayın selamı var
Mutfaktan çıkamadım bugün yine yiğenlerim bende süpürüp sildiğim mutfağa mısır döktüler gubban olurumböyle pıt pıt yabış yabış
Iyi akşamlar düzcü bonus
Ya bırak allasen güzelim espirilerim hiç olduDolmalara çıkardığım kalpler noldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?