Dedim zaten kardeşine söyle suyu kapatsın diye kapattırmışKapının önünde ana vana oluyor ya onu kapatın canım M Musluk Suyu haklı belki kesillr gelince de icabına bakarlar su sonuçta evde kimse olmayınca ihtiyaç olan bir şey değil
Kardeşine söyle vanayı kapatsın dedim aynenVanayı kapatın. Sonra yine mesaj atıp söylersin vanayı kapadım su damlamıyor bilgine diye.
Anam hep derdi ana olacağına toz bezi ol diye doğru galiba:F
Umut verme umut vermezaman zaman giriyorum ben de o moda
maşallah diyeyim eskisi kadar sorun yaşamıyorum ben artık.
biraz daha büyüsün sen de rahat etceksin muslugum
Umut verme umut vermegeçen sene de aynı şeyi diyordun
Ya hiç almadım A101’den bilmiyorum kullanan var mıydı acaba aramızdaDedim zaten kardeşine söyle suyu kapatsın diye kapattırmış. Akma olayı bitti şuan . Bu Arada bezi sevmedim ben
Yeterince temiz olmadı lekeli kalıyor bence kurulamazsam. Bu Arada kulağını çınlattığımız çok gelen misafir yarın akşam yine geliyorYa hiç almadım A101’den bilmiyorum kullanan var mıydı acaba aramızda
Anmaz olaydıkYeterince temiz olmadı lekeli kalıyor bence kurulamazsam. Bu Arada kulağını çınlattığımız çok gelen misafir yarın akşam yine geliyor
Sizde sıralama farklı gidiyor o zaman. Bizim önce ön azılar çıktı sonra köpekler şimdi arka azılar kaldı bir tekÖn azı dişleri henüz çıkmadı
Arka tarafta bi dış gördüm sadece
Senin oğlan kaç yaşında şamdanzaman zaman giriyorum ben de o moda
maşallah diyeyim eskisi kadar sorun yaşamıyorum ben artık.
biraz daha büyüsün sen de rahat etceksin muslugum
Sizde sıralama farklı gidiyor o zaman. Bizim önce ön azılar çıktı sonra köpekler şimdi arka azılar kaldı bir tek
Senin oğlan kaç yaşında şamdan
Hoş gördüm efenimMerhaba hoşgeldin
Merhabalar, daha önce gözüme çarpmıştı bu post ama yazmamıştım.
ev işiyle başa çıkamıyorum ben hiç
bugün yaptıklarım;
Kahvaltı sofrasını toplayıp bulaşıkları makinaya yerleştirmek
iki posta çamaşır yıkamak
yapılması gerekenler ise (tabi bunlar benim gözüme çarpanlar, bu evin temizlik düzen işi say say bitmez aslında xd)
bütün odalar süpürge, toz alma, vileda
banyo ve tuvaletler
kuruyan çamaşırların toplanması, katlanması, yerleştirilmesi.
Gardrop düzenlemesi
önce kızçeye yemek yapacağım
Selamlar kızlarcım
Sabah 5 de 6 da kalkanları okudukça çocuk fikrinden koşarak uzaklaşıyorum
Güle güle can sağlığıyla giysinler inşallah canım hangi renge boyattınAtlaya zıplaya geldim dışardaydım hep iki kızı giydirmek cidden zor ve masraflı.
Erkekte giydirdim yavrum ne kolaydı onunkisi.
Tabiki kendime bi çöp almadım neden alayım ki saç boyasına verdim ben para yeter
Atlaya zıplaya geldim dışardaydım hep iki kızı giydirmek cidden zor ve masraflı.
Erkekte giydirdim yavrum ne kolaydı onunkisi.
Tabiki kendime bi çöp almadım neden alayım ki saç boyasına verdim ben para yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?