- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
yeşil fasulyeli yarmalı çorba yapcam ben negom. ocağa koydum yeşil fasulyeyidenemek istersen. yarmayla ikisini pişirip koyu kıvamlı ayran döküyosun. basit baya:)
Ben bu mesajları okuyunca aklıma etli yaprak sarması yapmak geldi bi an heveslendim sonra zor geldi tabiPatlıcan yemeği düşünüyorum.Fikir var da icraat yok
Afiyet olsun canım
Amin şamdanım pardon noterim
Zorluyor ya çişi çözdü gibi de kaka hala olmuyor. Korkuyormuş :/
Öfff nasıl eriniyorum var ya anlatamamama bu ara her işe eriniyorum
Oğluma öğreteyim artık yapmayı,yeğenim benden güzel yapıyor
Ben bu mesajları okuyunca aklıma etli yaprak sarması yapmak geldi bi an heveslendim sonra zor geldi tabi
Sabırlıyım yani bitiyor gibi de kalbini de kırmak istemiyorum. Korkuyor anlıyorum yıkarken falan ağlıcak neredeyse. Anlatıyorum işte tuvaletine yaparsan görmezsin onlarda evine gider diye yoksa basacak ağlamayıaman sabırlı ol musluk. benim oğlan da kakasindan korkuyordu. o kadar zor alıştı ki
Oo korku bizim ikisinde de kabus.Musluk Teonun kaka kitabı var kesin al benim küçük onla yendi korkusunı birde çizelge yapmıştım.Tavşan çizmiştim adım adım patilerini sonunda havuca ulaşıyor.Her yapışında ister boyasın patiyi ister sticker yapıştırsın.Havuca ulaşınca istediği bir hediyeyi alırsın.Amin şamdanım pardon noterim
Zorluyor ya çişi çözdü gibi de kaka hala olmuyor. Korkuyormuş :/
Öfff nasıl eriniyorum var ya anlatamamama bu ara her işe eriniyorum
2 sefer dondurma verdim yaptıktan sonra etkili olmuştu. Şimdi diyorum ki tuvaletine yaparsan dondurma vericem. İstemem o soğuk diyorOo korku bizim ikisinde de kabus.Musluk Teonun kaka kitabı var kesin al benim küçük onla yendi korkusunı birde çizelge yapmıştım.Tavşan çizmiştim adım adım patilerini sonunda havuca ulaşıyor.Her yapışında ister boyasın patiyi ister sticker yapıştırsın.Havuca ulaşınca istediği bir hediyeyi alırsın.
Bu kadar erindiğin ruh halinde sarma şahane fikir muslukBen bu mesajları okuyunca aklıma etli yaprak sarması yapmak geldi bi an heveslendim sonra zor geldi tabi
Ön azı dişleri henüz çıkmadıÖn azılar mı çıkan arka azılar mı
Bak hiç bekleme al o kitabı,sandığından daha uzun sürer yoksa demedi deme2 sefer dondurma verdim yaptıktan sonra etkili olmuştu. Şimdi diyorum ki tuvaletine yaparsan dondurma vericem. İstemem o soğuk diyorbiraz daha böyle devam ederse alırım söylediklerini.
Evet bende bunu anlatmaya çalışıyorum ve sanki asla olmazmış gibi davranıyor. Ki bu bina da çok olağan birşey . Oturma odasından balkona kapı var oturma odasının tavanı da ıslandıAa o zaman tesisat da kaçak var
Okuyunca geldi kız sonra uçtunasıl geldi aklına çok merak ettim yalnız ben
0.5 saniselik bir fikirdiBu kadar erindiğin ruh halinde sarma şahane fikir musluk
Vanayı kapatın. Sonra yine mesaj atıp söylersin vanayı kapadım su damlamıyor bilgine diye.Evet bende bunu anlatmaya çalışıyorum ve sanki asla olmazmış gibi davranıyor. Ki bu bina da çok olağan birşey . Oturma odasından balkona kapı var oturma odasının tavanı da ıslandı
Sabırlıyım yani bitiyor gibi de kalbini de kırmak istemiyorum. Korkuyor anlıyorum yıkarken falan ağlıcak neredeyse. Anlatıyorum işte tuvaletine yaparsan görmezsin onlarda evine gider diye yoksa basacak ağlamayıkakadan ümidi kestim
Hiç sevmemIspanakyıkamaktan nefret ediyorum
Anam hep derdi ana olacağına toz bezi ol diye doğru galibabenimki cesaret ediyordu oturuyodu.tam kaka yapacakken çığlık kıyamet kalkıp kaciyodu hayır istemiyorum diye.
sanarsin canavar o kaka. öyle bi korkmak. gerçekten korkuyorlar bazı çocuklar canım. inşallah hasarsız atlatır bu dönemi.
Kapının önünde ana vana oluyor ya onu kapatın canım M Musluk Suyu haklı belki kesillr gelince de icabına bakarlar su sonuçta evde kimse olmayınca ihtiyaç olan bir şey değilEvet bende bunu anlatmaya çalışıyorum ve sanki asla olmazmış gibi davranıyor. Ki bu bina da çok olağan birşey . Oturma odasından balkona kapı var oturma odasının tavanı da ıslandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?