Valla ben bilmiyorum bu bina çürük resmen zatenİlginç iki gün önce yıkanan yeni akmış.Borular zeminden geçiyor demek ki
Musluk mu var balkonda?Tavana mı akmış yani,merak ettim yeni yıkanmamış balkon bugün nasıl akmışValla ben bilmiyorum bu bina çürük resmen zaten
Ayyy bir de yemek derdi bende de var. Hiç bişi yapasım yok bu ara pazar alışverişi bile yapmadımBugün birde yemek yaparsam yeter,hiç enerjim yok
Merhaba hoşgeldinMerhabalar, daha önce gözüme çarpmıştı bu post ama yazmamıştım.
ev işiyle başa çıkamıyorum ben hiç
bugün yaptıklarım;
Kahvaltı sofrasını toplayıp bulaşıkları makinaya yerleştirmek
iki posta çamaşır yıkamak
yapılması gerekenler ise (tabi bunlar benim gözüme çarpanlar, bu evin temizlik düzen işi say say bitmez aslında xd)
bütün odalar süpürge, toz alma, vileda
banyo ve tuvaletler
kuruyan çamaşırların toplanması, katlanması, yerleştirilmesi.
Gardrop düzenlemesi
önce kızçeye yemek yapacağım
PöfffffAyyy bir de yemek derdi bende de var. Hiç bişi yapasım yok bu ara pazar alışverişi bile yapmadımdoğal olarak yemeklikte yok
Bitti mi işin
Musluk var aynen balkonda . Bak bir sürü yer böyle olmuş tavanda sabah su damlıyorduMusluk mu var balkonda?Tavana mı akmış yani,merak ettim yeni yıkanmamış balkon bugün nasıl akmış
Yok canım içmedim daha,hava sıcak pek canım istemiyor
Aa o zaman tesisat da kaçak varMusluk var aynen balkonda . Bak bir sürü yer böyle olmuş tavanda sabah su damlıyordu
Çay içtim sabahben ikinciyi icicem galiba
sabah çay da demlememistim. belki ondan ayilamadim
Bugün birde yemek yaparsam yeter,hiç enerjim yok
Ayyy bir de yemek derdi bende de var. Hiç bişi yapasım yok bu ara pazar alışverişi bile yapmadımdoğal olarak yemeklikte yok
Yıkamaya gidecek halıları kaldırmaya erinilir mi muslukimuuuTüm evi topladım
Kendi nevresimleri değiştim
Kvler varken çıkardığım battaniyeyi yıkadım astım
Çıkardığım nevresimler yıkanıyor
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
3739838393 tane çişli don çıkardım
Yapacaklarım
Halıları kaldırıp yıkamaya vermek
Süpürüp silmek toz almak
Ama gözümde büyüyor ya özellikle halıları kaldırmak.
Patlıcan yemeği düşünüyorum.Fikir var da icraat yokyeşil fasulyeli yarmalı çorba yapcam ben negom. ocağa koydum yeşil fasulyeyidenemek istersen. yarmayla ikisini pişirip koyu kıvamlı ayran döküyosun. basit baya:)
Çay içtim sabah
Şimdi bir Türk kahvesi yapan olsa içerim kitap okurken
Amin şamdanım pardon noterimtipkisi ben
sen tuvalet eğitimine mi başladın musluğum. Allah kolaylık versin
Öfff nasıl eriniyorum var ya anlatamamYıkamaya gidecek halıları kaldırmaya erinilir mi muslukimuuu
Patlıcan yemeği düşünüyorum.Fikir var da icraat yok
Afiyet olsun canım
Oğluma öğreteyim artık yapmayı,yeğenim benden güzel yapıyoroooo sen iste yeter ki yapmam mi
hadi içelim o zaman birer kahve:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?