- 13 Ağustos 2020
- 15.688
- 89.096
- 598
- 32
Allah razı olsun canımC Capanin Gururu Teyom başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Sanırım tek yol o olacak. Firma da şansıma nasıl çıkarsa diyip denemem lazım.İçine işlediği için makineyle çekilmesi lazım o yüzden sordum.Benim bir takımda su dökülünce leke yapıyor
Günaydın kaptanım ben 4 saat araba kullanma ödevi yaptım bence sayılır12 temmuz ödevi
Çaydanlık,ketıl,çaycı hangisi varsa kirecini temizlemek
@kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
Incredible incredible
@tuce_tuce
Ben saydımGünaydın kaptanım ben 4 saat araba kullanma ödevi yaptım bence sayılırBide direksiyonu dezenfekte etmiştim
Başınız sağolsun.Babannem vefat etti canım cuma günü. Taziye annemlerin bahçede oldu. Bayağı yoğunluk vardı.
Sağolasın canım. 8 yıldır felçti canım. Çok şükür halalarım, amcaların, babam dönüşümlü çiçekler gibi baktılar. O kadar yılda en ufak yatak yarası bile olmadı.Başınız sağolsun.
Sosyal medya hesapları falan varsa oradan bakabilirsin nasıl yıkıyorlar,müşteri memnuniyetine falanSanırım tek yol o olacak. Firma da şansıma nasıl çıkarsa diyip denemem lazım.
Leke kalan koltuk da çok sıkıntıymış. Allahtan sadece oturulan yerleri kumaş. Geri kalan yerler deri. Sırt kısmı da yastık hep, at at yıka
SayılırGünaydın kaptanım ben 4 saat araba kullanma ödevi yaptım bence sayılırBide direksiyonu dezenfekte etmiştim
Günaydın günaydınnnnnn beybilerGünaydınn
Eki Görüntüle 2887042
@kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
Incredible incredible
@tuce_tuce
Sağolasın canım. 8 yıldır felçti canım. Çok şükür halalarım, amcaların, babam dönüşümlü çiçekler gibi baktılar. O kadar yılda en ufak yatak yarası bile olmadı.
Ülen ben öyle mi dedimKat kat dedi bana
Off Sivas katmeri olsa da yesekÜlen ben öyle mi dedimSivas katmeri gibi hatunsun iltifattı hemde öyle böyle değil
Kürem var benim bilmiyor musunNegooo basganım valla bende bugün çaycıyı temizlerim diyordum
Offf tereyağlıÜlen ben öyle mi dedimSivas katmeri gibi hatunsun iltifattı hemde öyle böyle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?