Lokum istedi canımHemde ne operasyon seni ilk sıraya alayım mı çifte kavrulmuş lokumum
Yaw ben bulurum alacak bir parça sen kollarıma bırak kendinikesecek kadar yok bende
Sen de Sivas katmeri gibi hatunsun bayılırım heeeeLokum istedi canım
Nispetin böylesi
Demek öylenapayim başka türlü kurtaramiyacaz totomuzu baksana negom
Ayıpsın karpuzdan gül bahçesi yapandan halliceyim bende merak etme
Çok fazla firma yok burda. Nasıl yıkıyorlar bilmiyorum hiçYıkatma imkanın var mı?
Gözleri görünce benim mutfak toplu ki diyecektim kıza süt vermeye mutfağa gittim ben bile topladığıma inanamadım 2.ye toplamam gerekiyor
Canım kendim aşı oldum evet ama oğlum olmadı annem kv vs yaşlı hep vicdan azabı hissediyorum.Hastalik taşırım ihmal ederim diye içim içimi kemiriyor.Aşı oldun mu canım aşı olduysan biraz daha rahatlarsın inşallah
Babannem vefat etti canım cuma günü. Taziye annemlerin bahçede oldu. Bayağı yoğunluk vardı.
Başınız sağolsun teommBabannem vefat etti canım cuma günü. Taziye annemlerin bahçede oldu. Bayağı yoğunluk vardı.
Keşke onlar da aşı olsalarmış yaCanım kendim aşı oldum evet ama oğlum olmadı annem kv vs yaşlı hep vicdan azabı hissediyorum.Hastalik taşırım ihmal ederim diye içim içimi kemiriyor.
Başınız sağ olsunBabannem vefat etti canım cuma günü. Taziye annemlerin bahçede oldu. Bayağı yoğunluk vardı.
Başın sağolsun teo Allah rahmet eylesinBabannem vefat etti canım cuma günü. Taziye annemlerin bahçede oldu. Bayağı yoğunluk vardı.
Babannem vefat etti canım cuma günü. Taziye annemlerin bahçede oldu. Bayağı yoğunluk vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?