Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aşı oldun mu canım aşı olduysan biraz daha rahatlarsın inşallah
Canım kendim aşı oldum evet ama oğlum olmadı annem kv vs yaşlı hep vicdan azabı hissediyorum.Hastalik taşırım ihmal ederim diye içim içimi kemiriyor.

Misafir gitti ama bittik resmen allahtan bir daha görüşmeyeceğiz balkonda oturduk ve 2 çocukları var onlar anneannedeydi meğer gelmişler. Eşim pasta var yeniden yapma 4 kişiye çok rahat yeter demişti allahtan dinlememişim çocuklar da geldi eğer dinleseydim yetişmezdi dün gece yapıp dolaba koymuştum şükür . Balkon için herkesin ayağına terlik vermiştim onunla içeri gir çık gir çık balkonun 2 kere gün içinde yıkamama rağmen tüm toz pis halılarıma yapıştı ayak izleri halılarda çocuklar terlik giymediler zaten ayakları kapkara toz bas gir çık her zaman böyleydiler şaşırmadım . Yarın Halılar yıkamaya gidecek asla öyle duramaz Bulaşık makinası çalıştırdım hemen boşalttım bugün 2 kez çalıştı boşalttım. Wc temizledim domestos döktüm . Balkon yıkadım duş aldım banyoya da domestos döktüm . Yarın süpür Sil yaparım şirketle de konuşacağım mümkünse hemen yıkayıp yollasınlar rica edeceğim Halısız hiç olmuyor iyi geceler sabah ola hayrola

Canım kendim aşı oldum evet ama oğlum olmadı annem kv vs yaşlı hep vicdan azabı hissediyorum.Hastalik taşırım ihmal ederim diye içim içimi kemiriyor.
Keşke onlar da aşı olsalarmış ya ben olmadım ama kayınvalidemler, annemler kardeşlerim hepsi oldu bir araya gelince biraz olsun rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…