Evet baya olduMaratona mı kahvaltı misafirlerin gitti galiba
Kolay gelsin canım ben de mutfağı toparladım bulaşık makinesini çalıştırdım çamaşır sereceğim şimdiEvet baya oldu
Kolay gelsin canım ben de mutfağı toparladım bulaşık makinesini çalıştırdım çamaşır sereceğim şimdi
Sağolasın canım yordu valla uyudum biraz kendime geldimSabah sildiğin camlar mübarek ossun gardaşım unuttum
MaşallahŞükür canım iyiyim yarın 28 haftalık oluyor nasipse kaldı 85
Şekerpare kayısı veriyim ondan tatlansınAğzım tatlansın diye kimi kıtlasam acabaaaaa
Olmaz seni kıtliycamŞekerpare kayısı veriyim ondan tatlansın
Ben yedim tadı geçmiştir zatenOlmaz seni kıtliycam
Şifa olsunÇok isterdim ama aşı oldum geldim şimdikolay gelsin
Benim de karnım ağrıyor 1 hafta oldu. Doktora gittim başıma enfeksiyon çıktı ilaç aldım bakalım geçer inşallahKalkamadım karnım ağrıyor hala yav pöff
Çok fazla yemek konuşuyoruz ciddenAz kaldı diyeti bozup yapacağım
Aaa geçmiş olsun.Uzun sürdü benimde,üşüttüm diyorum ama başka bir şey çıkmaz inşaallahBenim de karnım ağrıyor 1 hafta oldu. Doktora gittim başıma enfeksiyon çıktı ilaç aldım bakalım geçer inşallah
Çıkmaz sende benim önceden de vardı. Bu yaşa kadar asla olmadı ama işte geçen yıl kürtaj sonrası o gereksiz doktor antibiyotik vermeyince enfeksiyon oldu. O zaman bu zaman ara ara yokluyor işteAaa geçmiş olsun.Uzun sürdü benimde,üşüttüm diyorum ama başka bir şey çıkmaz inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?