- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Daha kalorili birşey yapma kararı aldım akşamaÇok fazla yemek konuşuyoruz cidden
Nasıl ihmal etmiş yaÇıkmaz sende benim önceden de vardı. Bu yaşa kadar asla olmadı ama işte geçen yıl kürtaj sonrası o gereksiz doktor antibiyotik vermeyince enfeksiyon oldu. O zaman bu zaman ara ara yokluyor işte
Çok kilo oldum jes vermem lazım ciddenYemek candır ya
Diyet ne olduDaha kalorili birşey yapma kararı aldım akşama
Diyet ne oldu
Bide kendi ağzımla sordum nego biliyor musun. Burda Kızlar yönlendirince dedim ama gerek yok gerek yok dedi. Ben zAten bebek için de bu mevzu içinde Allah’a havale ettim onu. İki cihanda elim yakasında.Nasıl ihmal etmiş ya
Amaaan allah aşkına diyetteyim diyenleri de görüyorumÇok kilo oldum jes vermem lazım cidden
Hangi yemek merak ettimSanırım yalan oldu. İşin aslı benim memleketin yemeği, 8 yıllık evliyim daha kayıbvalidemlere yapmadım hiç. Geçen TV de izlemişler merak etmişler. Yaşıtım bir gün demiş bulundum. Artık onları da çağıracağım
ÜzüldümBide kendi ağzımla sordum nego biliyor musun. Burda Kızlar yönlendirince dedim ama gerek yok gerek yok dedi. Ben zAten bebek için de bu mevzu içinde Allah’a havale ettim onu. İki cihanda elim yakasında.
Bak 10 kilo veriyim tamam,benim kollar çok kalınlaşıyor pehlivan gibi duruyorumAmaaan allah aşkına diyetteyim diyenleri de görüyorumen iyisi boşver göm gitsin
Kayseri yağlaması. Severim kayınvalidemiHangi yemek merak ettim
Kv yi de çağıran koca yürekli gelin
Oyyyyy bitttimKayseri yağlaması. Severim kayınvalidemi
Kürtaja antibiyotik verilmez mi hiç. Sonuçta enfeksiyona açık hale geliniyorBide kendi ağzımla sordum nego biliyor musun. Burda Kızlar yönlendirince dedim ama gerek yok gerek yok dedi. Ben zAten bebek için de bu mevzu içinde Allah’a havale ettim onu. İki cihanda elim yakasında.
Bilmiyorum o vicdansızın günahını da almak istemiyorum ama dedim pıhtılaşma genlerde var benim aile de dolu yine de iğne ilaç vermedi. Allah’a havale ettim başka birşey demiyorumÜzüldümbebek de de onun ihmali mi var
Gel beraber olsunOyyyyy bitttimçok severim ya güzel oluyor.Afiyet olsun
Hiç sorma allah iki cihanda da rezil rüsva etsin onu. 26 sene enfeksiyon bilmeyen ben o haysiyetsiz yüzünden ilaç şu bu aylarca kavrandım.Kürtaja antibiyotik verilmez mi hiç. Sonuçta enfeksiyona açık hale geliniyor
Sonradan yaptırdın mı peki test pıhtılaşma için?Bilmiyorum o vicdansızın günahını da almak istemiyorum ama dedim pıhtılaşma genlerde var benim aile de dolu yine de iğne ilaç vermedi. Allah’a havale ettim başka birşey demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?