Günaydın
Gidiyorum iş yapacam ben
Bende oturuyordum o saatteYürüyüşten geldim kızı uyuttum kahve yapcam sen napıyosun
Salonu mahvetmişti benim bücür orayı toparladım oyuncakları filan kaldırdım bi kayfe içek miDur bende geliyorum gelmesem hiç deme zaten
Kaşar,domates,salatalık ve yarım dilim Trabzon ekmeği gömdüm saygılarKarnım acikti ekmek arası domates ezine peyniri gömüyorum bende negoooooo
Menümüz aynıymış hemen hemen ben de domates lavaş süzme peynir gömmüştüm dün geceKaşar,domates,salatalık ve yarım dilim Trabzon ekmeği gömdüm saygılar
Hepimizi yoldan çıkardıMenümüz aynıymış hemen hemen ben de domates lavaş süzme peynir gömmüştüm dün gece
Oh afiyet olsun ben kahvaltımı yaptım şu ara çok erken uyanıyorumHepimizi yoldan çıkardıkk birinci noteri
Süzme peynir yok bu bir dram
Gitmiş ikisini de beyaz peynir almış benimki
Şimdi kaşık dökmesi yapıcam peynirli onunla
Bi simit olsaydı ne iyi olurduGünaydın dın dın dın dınnnnnnn
Eki Görüntüle 2887669
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
tuce_tuce
sudem34
Natsume
Off bugün de aklıma bunu soktunuz. Diyetim bitene kadar burda takılmasam mı ne yapsamHepimizi yoldan çıkardıkk birinci noteri
Süzme peynir yok bu bir dram
Gitmiş ikisini de beyaz peynir almış benimki
Şimdi kaşık dökmesi yapıcam peynirli onunla
Hani gece peynirler gidiyordu ya ondan dediydimkocam yok ki nadal evde
olsa da kahvaltılik yemez o. onun derdi hazır pişmiş yemekle meyveyle tatliyla
Yavaş yap bak yine hatırlatıyorum hamilesin sen isim konusunda karar verdiniz miGidiyorum iş yapacam ben
Sende benim gibi kanadı kırık kuşlar gibisin uçacam diyon uçameyon gidecem diyon gidemeyon. Nasıl iş yapasım var ama bir o kadar da yatıp hiçbir iş yapmayalım var. Nasıl bir çelişkidir buPırrr pırrrr
Sen benden eyi uçarsın yeme beni şimdiSende benim gibi kanadı kırık kuşlar gibisin uçacam diyon uçameyon gidecem diyon gidemeyon. Nasıl iş yapasım var ama bir o kadar da yatıp hiçbir iş yapmayalım var. Nasıl bir çelişkidir bu
Kalkalı bir saat oldu daha kanadım kıpırdamadı çocuğu da okula götürmedim canım istemedi bugün gitmeyiversin dedimSen benden eyi uçarsın yeme beni şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?