golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Şuna +1000 demek istiyorumSende benim gibi kanadı kırık kuşlar gibisin uçacam diyon uçameyon gidecem diyon gidemeyon. Nasıl iş yapasım var ama bir o kadar da yatıp hiçbir iş yapmayalım var. Nasıl bir çelişkidir bu
Burada yemek de konuşuluyor,etkileniyorsan bir şey diyememOff bugün de aklıma bunu soktunuz. Diyetim bitene kadar burda takılmasam mı ne yapsam
Salonu mahvetmişti benim bücür orayı toparladım oyuncakları filan kaldırdım bi kayfe içek mi
Tamamdır canımYavaş yap bak yine hatırlatıyorum hamilesin sen isim konusunda karar verdiniz mi
Bonus kayfeni içmedin değil mi sana kahve teklif edip tuvalet banyoyu tıkadım maske de taktım bugün nefesim tıkanmadı çamaşır sermeye gidiyorum sonra kayfe
Tamamdır canımBulup bulup vazgeçiyoruz canım bugün kontrolüm var bakalım bücür napıyor
Oh şifa olsun balkona çamaşır sermeye gidiyorum ben deEline sağlıkkahvaltı yerine tatlı yedim çay içtim balkona yabıştım
Oh şifa olsun balkona çamaşır sermeye gidiyorum ben de
Rengin açılmışGünaydın
Oturun siz tembel tembel,işimi yapmışım 3 video sohbet dinlemişim yaparken pehhh
Yatakları düzelttim
Fideleri suladım
Dağınıklığı topladım
Suda beklettiğim tencereler vardı yıkadım
Alt dolaplara bez tuttum basitçe
Kahvaltı hazırladım,kaşık dökmesi yaptım
Bi fişek bi ateşleme neyin olsa
Seni mancınıkla direk buraya fırlatmak lazım
Thread 'Düzenli Evimiz & Hayatımız'
Düzenli Evimiz & Hayatımız
İcraata bakarım benTembel değil çok istekli oturuyorum allah var
Bulaşıkları topladım ocağı davlumbazı bir güzel yağ çözle sildim katlanıp ütülenecek çamaşırlar var ama çok üşeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?