golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Yok valla hiç değilim1-0 öne geçtin mutlumusun
Nere gitmişim bir çöp elleyemedim daha telafiler de bitti adam evde her işim yarım kalıyor o evde olunca gıcık oluyorumEy gidi bonus
Gölge gitti çamaşıra
Nadalda yaptı bişeyler geldi sen hala semt oturuşu
Geldüüüüüm beni mi özledin göbüşüne gafamı yasladığımın bon bon bonusu
Senin göbeğini kıtlarım heeeGöbeğimi karıştırma
sağol canım benim, Allah razı olsunC Capanin Gururu Teyom canım şimdi okudum basınız sağolsun. Allah rahmet eylesin
İyi fikirBak ben telefonu elime alırsam ilk iş evin işi kalır.Önce işi yapıp sonra buraya bakıyorum.
Şey yap şarjı olmasın sabah mesela.Sabah tak şarja evi derle topla o ara şarjın dolar sende mola verirsin
Öyle bir kısır döngünün içerisindeyim işte :)Doğaçlamada yapamadığını söylediğin için dedim zaten yoksa yap yeterki nasıl olursa olsun
Temizlik yapmak acıktırıyor ya ondan bunlar hepBurada yemek de konuşuluyor,etkileniyorsan bir şey diyemem
Napıyım bacım onu da sen şeçicen artık,ben fikir veriyorumNegocum söylediğin ok mantıklı ama iş yaparken telefon cebimde olmalı ki adımlarımı saysın akşam saatlerinde herşey başa döndüğünde ev talan olduğunda tek şahidim adımsayar oluyor yoksa kendimi hiçbirşey yapmamış gibi hissediyorum adımsayar benim motivasyon kaynağım
Eki Görüntüle 2887815
Benim bunu görmem lazım
Bak mesela bizim öğle yemeği saati geldi bileŞuan kahvaltı hazırladım yemek yiyorum bir yandan size bakayım dedim bir yandan da çocuğa da yediriyorum yemek işi bitsin işe son gaz başlayacağım inşallah
Slk saat kaç olmuşArtık gidiyorum telefonlar bitmedi piff
Kelebek gibi uçar arı gibi sokarım inşallah
HoşgeldinAllahını seven üstüme temizlik aşkı atsın
Hoşgeldin
BakBonus şimdi iş yapacak birlikte başlayın.Seç bir oda ordan başla hadiiii
Dağınıklığın en büyük çözümü gereksiz eşyalardan kurtulmak ve organizer kutular
Örnek ol yeni gelenlereBu ışıltılı hayatı ben seçmedim
Örnek ol yeni gelenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?