- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Adın da Seldaysa kesinlikle o sensinBenden bahsediyor
Ben seni sanki Ekim annelerinden hatırlıyorum değil miVay vay vay beni evdeki bakım paklamıyor profesyonel destek almam lazım
Ben mutfağı seçtim salonu da eşime kitledimHoşgeldin
BakBonus şimdi iş yapacak birlikte başlayın.Seç bir oda ordan başla hadiiii
Dağınıklığın en büyük çözümü gereksiz eşyalardan kurtulmak ve organizer kutular
Çok işe yarıyor,ayakkabı kutularını atmam organizer yaparım misalBen mutfağı seçtim salonu da eşime kitledim
Organizer hiç düşünmemiştim alayım en iyisi cekmece içleri çok karışıyor ya ise yarar
Hos buldum
Annemde olucam Allah ne verdiyseAkşama ne yemek yapacaksınız. Aklıma hiçbirşey gelmiyor
Ben hamburger yapacağım bugünAkşama ne yemek yapacaksınız. Aklıma hiçbirşey gelmiyor
Ben seni sanki Ekim annelerinden hatırlıyorum değil mi
Yaparken icat edene baya rahmet okudum2021 in göbeğinde bilmem kaçıncı yüzyıldayız şu ütüye hala çare bulunmadı
Evet canım yazmıyorum ilk başlarda yazıyodumOlabilir ben sizi hatırlayamadım pek yazmıyorsunuz zannedersem
Bu sıcakta ütü müÇamaşırları katladım yerleştirdim. En az 15 parça ütü yaptım yine sayamadım (ve hala bitmiş değil)2 parça sökük var şimdi onları dikeceğim
Ben fırında tavuk yapacam kurban öncesi buzluğu boşaltmaya çalışıyorumAkşama ne yemek yapacaksınız. Aklıma hiçbirşey gelmiyor
Bende bendeÇok işe yarıyor,ayakkabı kutularını atmam organizer yaparım misal
Ben de sonradan katıldım ondan demek ki denk gelmedikEvet canım yazmıyorum ilk başlarda yazıyodum
Yatak odası tarafına öğleden sonra güneş geliyor gelmeden yapayım dedim ama öldümBu sıcakta ütü mühelal olsun ayakta alkışlıyorum
Ben fırında tavuk yapacam kurban öncesi buzluğu boşaltmaya çalışıyorum
Bende bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?