Biz yanıyoruz ya klimasız durulmuyor sabahtan bari açmayım azcık ekonomi yapayım dedim kendim eridim elektrik faturası belimizi fena büktü
Bu ay misafir vardı bayramda da yine herkes bende 7/24 üç klima çalıştı 1500 lira elektrik faturası bekliyorumOralarda durulmaz klimasız ya Allah kolaylık versin
Bitti mi işinOturun siz tembel tembel,işimi yapmışım 3 video sohbet dinlemişim yaparken pehhh
Benden bahsediyorYok anam bi tuvalet banyo yıkayıp çamaşır serdim sanki ne yapmışımkayınvalidem köydeki işler bitmeyince beni gaza getirmek için eltisinin gelininden bahsediyor şimdi o burda olaydı burayı iki günde alt vurur üst çıkardı demişti tabi gaza gelir miyim gelmedim öyle gelinler de var işte bonuscan sabah 6 dan beri uyanığım millet evini dip köşe yapmıştı şimdi bu saate züpürge tın tın tın
Süpürürüm işte tamamBitti mi işin
Ben de aslında erken kalktım ama yine instagram vs bana engel oldu ,şimdiye yapsam dünyanın işini yapardım niye böyleyim ya offf ,sadece bir tane koltuk sildim ama devam inşallah buraya yazmayı düşünüyorum belki motive olurum tembellik yapmam internette oyalanmam inşallahSüpürürüm işte tamam
Ben de aslında erken kalktım ama yine instagram vs bana engel oldu ,şimdiye yapsam dünyanın işini yapardım niye böyleyim ya offf ,sadece bir tane koltuk sildim ama devam inşallah buraya yazmayı düşünüyorum belki motive olurum tembellik yapmam internette oyalanmam inşallah
Ben plan yapınca yapamıyorum sanki doğaçlama gidip yaptıkça yazayım:)Oyalanmak istemezsen oyalanmazsın zambak öyle düşün zaten bakmışsın bırak şimdi en acil yapılcakları yaz sonra da yaptım diye gel yaz olur mu?
Hani gece peynirler gidiyordu ya ondan dediydim
Yavaş yap bak yine hatırlatıyorum hamilesin sen isim konusunda karar verdiniz mi
Ben plan yapınca yapamıyorum sanki doğaçlama gidip yaptıkça yazayım:)
Ee sen neler yaptın bonusçumDoğaçlamada yapamadığını söylediğin için dedim zaten yoksa yap yeterki nasıl olursa olsun
Ee sen neler yaptın bonusçum
Bak ben telefonu elime alırsam ilk iş evin işi kalır.Önce işi yapıp sonra buraya bakıyorum.Ben de aslında erken kalktım ama yine instagram vs bana engel oldu ,şimdiye yapsam dünyanın işini yapardım niye böyleyim ya offf ,sadece bir tane koltuk sildim ama devam inşallah buraya yazmayı düşünüyorum belki motive olurum tembellik yapmam internette oyalanmam inşallah
Hepimizi yoldan çıkardıkk birinci noteri
Süzme peynir yok bu bir dram
Gitmiş ikisini de beyaz peynir almış benimki
Şimdi kaşık dökmesi yapıcam peynirli onunla
Ne güzel aktiftin geliyordun:/Tünaydın kızlar.
Bilin bakalım Bereli yokken neler yaptı?
Evde yine misafir vardı
Kayınvalideleri bıraktıktan sonra kayınpeder geldi, geçtiğimiz üç gün bizdelerdi eşiyle.
Şimdi bayramda eşimin memlekete gidiyoruz, dönüşte de işler olursa taşınma merasimi başlayacak, totomun üzerine oturmaya vaktim yok anlayacağınız
Sabah kahvaltı hazırladım, topladım,
Oğlanla oyalandim, işlere baktım, ay şimdi hazır çocuk uyumusken kahve yapıyorum bi kendime gelmem lazım
Negocum söylediğin ok mantıklı ama iş yaparken telefon cebimde olmalı ki adımlarımı saysın akşam saatlerinde herşey başa döndüğünde ev talan olduğunda tek şahidim adımsayar oluyor yoksa kendimi hiçbirşey yapmamış gibi hissediyorum adımsayar benim motivasyon kaynağımBak ben telefonu elime alırsam ilk iş evin işi kalır.Önce işi yapıp sonra buraya bakıyorum.
Şey yap şarjı olmasın sabah mesela.Sabah tak şarja evi derle topla o ara şarjın dolar sende mola verirsin
Geldüüüüüm beni mi özledin göbüşüne gafamı yasladığımın bon bon bonusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?