Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benden bahsediyor

Süpürürüm işte tamam
Ben de aslında erken kalktım ama yine instagram vs bana engel oldu ,şimdiye yapsam dünyanın işini yapardım niye böyleyim ya offf ,sadece bir tane koltuk sildim ama devam inşallah buraya yazmayı düşünüyorum belki motive olurum tembellik yapmam internette oyalanmam inşallah

Oyalanmak istemezsen oyalanmazsın zambak öyle düşün zaten bakmışsın bırak şimdi en acil yapılcakları yaz sonra da yaptım diye gel yaz olur mu?

Tünaydın kızlar.
Bilin bakalım Bereli yokken neler yaptı?
Evde yine misafir vardı
Kayınvalideleri bıraktıktan sonra kayınpeder geldi, geçtiğimiz üç gün bizdelerdi eşiyle.
Şimdi bayramda eşimin memlekete gidiyoruz, dönüşte de işler olursa taşınma merasimi başlayacak, totomun üzerine oturmaya vaktim yok anlayacağınız

Sabah kahvaltı hazırladım, topladım,
Oğlanla oyalandim, işlere baktım, ay şimdi hazır çocuk uyumusken kahve yapıyorum bi kendime gelmem lazım

Bak ben telefonu elime alırsam ilk iş evin işi kalır.Önce işi yapıp sonra buraya bakıyorum.
Şey yap şarjı olmasın sabah mesela.Sabah tak şarja evi derle topla o ara şarjın dolar sende mola verirsin

Hepimizi yoldan çıkardı kk birinci noteri
Süzme peynir yok bu bir dram
Gitmiş ikisini de beyaz peynir almış benimki
Şimdi kaşık dökmesi yapıcam peynirli onunla

ben aldim negom ama daha açmadım peyniri
kafam 300 500 oldu sabahtan beri yazı yazıyom

Ne güzel aktiftin geliyordun:/
Ayrı mı kv kp
Taşınma başka şehire mi

Bak ben telefonu elime alırsam ilk iş evin işi kalır.Önce işi yapıp sonra buraya bakıyorum.
Şey yap şarjı olmasın sabah mesela.Sabah tak şarja evi derle topla o ara şarjın dolar sende mola verirsin
Negocum söylediğin ok mantıklı ama iş yaparken telefon cebimde olmalı ki adımlarımı saysın akşam saatlerinde herşey başa döndüğünde ev talan olduğunda tek şahidim adımsayar oluyor yoksa kendimi hiçbirşey yapmamış gibi hissediyorum adımsayar benim motivasyon kaynağım

Benim bunu görmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…