30 Ekim Ödevi
Her şeyi yerli yerine koymak, dağınıklık bırakmamak.
İnsanları da hakkettiği yere koyalım mı bugün
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Lices_s
@Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@tosia
@hasbeenandgone
@samdan
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Casper25
@_Gulnihal_
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@wisne83
@terliksi06
@Delft
@Kestanesekeriiim
@Efser
Teşekkür ederim canım.Çok geçmiş olsun canım
Günaydıngünaydınlarr, evim dünden topluydu fakat akşam gidince bir bakınayım her şeyi yerli yerine koyayım
Günaydınlisteye adını eklenmemişim yarın eklerim.
Sağ ol canım. Canım burnumda değildi de otobüs bekliyordum. Kaçırmamak için bir telefona bir yola bakınca öyle oldu.Yok canım sorun değil senin canın burnundaymış baksana dişçi diyorsun geçmiş olsun :)
O benim elimde olan bir şey değil canım, siteyle alakalıdırNego etiket gelmedi haberin olsun.
Bilmiyordum yaaO benim elimde olan bir şey değil canım, siteyle alakalıdır
Dua edin nolur daha 32 haftalığim birinde sancı çıktı şimdi hoca bakacak nolur dua edinAaa zorunlu mu yani, çok küçük ama ta çok saçma
Çok geçmiş olsun canım
Güzel haberler al canım
Yaa sakin ol canım, heyecan yaptın ondan da olabilir. Sağlıklı bir şekilde vaktinde doğsunlarDua edin nolur daha 32 haftalığim birinde sancı çıktı şimdi hoca bakacak nolur dua edin
Hoca çok da sorun değil dedi ama yatisim yapılacak diye çok korktum. Teşekkür ederim canımYaa sakin ol canım, heyecan yaptın ondan da olabilir. Sağlıklı bir şekilde vaktinde doğsunlar
Gözün aydın canım o zamanHoca çok da sorun değil dedi ama yatisim yapılacak diye çok korktum. Teşekkür ederim canım ❤
Allah razı olsun canım... Eve gelebilmek ne büyük nimet elhamdülillahGözün aydın canım o zaman
Maşaallah güle güle kirletin canım ama sanmıyorum kirlenmeden sen yine duzenlersinBugün neler yaptım
Evi süpürdüm
Evi sildim
Wc temizledim
Banyo sildim
Mutfak halısının lekeli yerlerini sildim
Buzdolabı, dondurucu vs beyaz eşyaların yüzünü sildim
Mutfak, oturma odası koltuklarının altını düzenledim atılacakları attım
Salon TV ünitesinin içini düzenledim atılacakları attım
Kullanmadığım çantaları ayırdım
Bebek eşyaları vardı onları yıkayıp vermek için çıkardım
Yemek yaptım makarna
Çamaşır katladım yerleştirdim
Yenisini astım
Yok canım ya eskisi gibi değilim ciddenMaşaallah güle güle kirletin canım ama sanmıyorum kirlenmeden sen yine duzenlersin
Valla negom ödevi okuyamadım ancak okuyorum ama ödev içime doğmuş eve akşam 10 da geldim negom sanki beni izliyor gibi tüm mutfağı ve salonu topladım, benim küçük afacan (otizmli olan) kıyafetlerini çıkarmış, kağıtları parçalamış, onları topladım. koridorların açıktaki yerlerini sildim,bulaşık makinesini çalıştırdım, hatta koltukta bi yer leke olmuş onu bile sildim.mutfak tezgahi ve ocağı sildim. Mutfaktaki çöp poşetini değiştirdim. tüm bunlar 40 dakika filan sürdü o kadar da zor değil yani... yeter ki negom gibi bizi gazlayan, yön veren biri olsun...30 Ekim Ödevi
Her şeyi yerli yerine koymak, dağınıklık bırakmamak.
İnsanları da hakkettiği yere koyalım mı bugün
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Lices_s
@Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@tosia
@hasbeenandgone
@samdan
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Casper25
@_Gulnihal_
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@wisne83
@terliksi06
@Delft
@Kestanesekeriiim
@Efser
Artık son zamanların yaa, yavaş yavaş olur. Cidden sancin olsa hissederdin zaten.Hoca çok da sorun değil dedi ama yatisim yapılacak diye çok korktum. Teşekkür ederim canım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?