Düzenli Evimiz & Hayatımız

Biraz fazla tepki göstermişsin. Adam müsait değiliz demiş zaten. Yorgun olduğunu söylese biz yabancı mıyız diyeceklerdi.

Izte ders calismayi kendim icin gormuyorum oturup internette takilmak tv izlemek bunlar kendime ayirdigim eglenceler aklim hep bunlarda
Kim sevmez o dediklerini sonucu güzel olacak bir şey için 24 saatte 2 saat hiç bir şey

Yaa burası ne güzelmiş günlük ödevler var falan yeni gördüm vallahi..
ben 8-17 çalışıyorum ama burdaki ödevleri gelince yapsam haftasonuma iş kalmaz ne kadar güzel
Hoş geldin aramıza
Kendini tanıtır mısın

Her zamanki gibi bir tatili daha temizlik yaparak değerlendirdim salon ve çalışma odasının camlarını sildim. Güneşlikleri yıkadım ütüledim. Tüllerin biri yıkanıyor. Diğeri banyoda ya bugün yıkarım ya da hafta sonu. Balkonu sildim. Evi süpürdüm. Pazar günü sildiğim için sadece cam sildiğim odaları sildim. aslında üşendim

Hoş geldin aramıza
Kendini tanıtır mısın

tabi kii
Adım Büşra
15 aylık evliyim
25 yaşındayım
Aşırı titiz bir insanım aslında dağınıklığa tahammülüm yok, ödevleri günü gününe yapacağıma eminim benim içinde düzene oturur hem çok yorulmadan yaparım herşeyi

Haklisin bide hirs yaptim kimse bitirebilecegime inanmiyor cunku esimlede baya mucadele verdim ne yapi edip gecmeliyim
Bundan ala sebep mi olur
Eline sağlık canım, sonunda mis kokulu evinde oturmanın huzuru da başka ama güzel bir kahve ile yorgunluğunu atarsın
Tam yerine geldin o zaman bende dağınıklığa tahammül edemiyorum

Keşke mutfak odak noktasiykende böyle haftaya bolusturseydik. Mutfak yarım yamalak kaldı benim

Selam çıtırlar
Negom bana duşakabin camlarındaki su lekeleri için temizlik önerisi ver please.
Ne yapsam en iyi şekilde çıkar?
Aydınlat beni hijyen kadınım
Ayyy ya ben nasıl görmedim bunu kusura bakma canım. Görsem yazarım.
Kendinisevenbirii ne yazdığım tavsiyeleri gördün zaten, onları bir dene canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…