Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi aksamlar arkadaslar bulasik makinemi bozdumm
Oncenasil bozdugumu anlatayim sonra

Aspiratorun tellerini elimde yikamama ragmen icime sinmedi ,du makineye atayim dedim..makineye atmadan iki telede elde yikamalik bulasik deterjani doktum sonra 70 dereceye ayarladim 105 dk yikamasi gerekti.. sanirim cok kopurdu , makineden tuhaf diiiiit diye ses gelince ,70 dereceden 15 dakikalik soguk su kismina gecirdim ordada 32 dakikaya ayarladi kendini ama kac 32 tekrar edip duruyo.. gece cocuklar uyuyunca icindeki kopugu ve az miktardaki suyu sungerle legene aktarip temizledim.. pervane iclerini cikarip muslukta yikadim takip tekrar calistirdim yine diiiit diye motor sesi var ama calisma yok..benim.gibi yapan varsa evde nasil cozum buldunuz yoksa servislik mi olmus ?
Makine mi eskidi yoksa 11 yillik evliyim.. makine markasi bosch , 8 yillik evliykende ilk servis cagirdik ici kirec tutmus demislerdi..5 yil sonra yine kirec baglar yine geliriz demislerdi..5 yila kalmadan bozdum makineyi

Canın sağolsun durumu bilmiyorum ama üzülme demeye geldim.

Yok canım ben bin kere söyledim ama değişmiyorlar kaynanam ve kaynım böyle asla geliştiremez kendilerini

Tüh kötü olmuş canım yaa, maalesef bilgim yok, en güzeli servis çağırmak
Eline sağlık canım, bugün verimli bir gün oldu sana
Şu ev temizken akşam lambaderin ışığını yakıp sıcacık oturmaya bayılıyorum :)
Ufff canım çekti

Kreşe mi gidiyor canım, yarım gün mü? Akşama henüz bir şey düşünmedim, mercimek çorbam var, çocuklar dün spagetti istemişti
Kreş deil aslında yurtdışında 2.buçuk yaşında okula başlanıyor. 8.den 3 kadar gidiyor. Iki haftadir başladı ama gitmek istemiyor çok ağlıyor almaya gittiğimde okula varmadan daha ağlama sesleri geliyor

Biraz fazla tepki göstermişsin. Adam müsait değiliz demiş zaten. Yorgun olduğunu söylese biz yabancı mıyız diyeceklerdi.
@Lices_s Dişçiden çıktıktan sonra aceleyle yazdım. Azarlar gibi olmuş, kusura bakma ama o niyetle yazmadım.
Dedim ya acele ile yazdım.

Ablam yurt disinda yasiyor ,iki yegenimde tam 3 yasinda basladi ve ilk sene yarim gun sonraki seneler tam gun vermisti.. dayimin kizlari ,ablamdan farkli bi ulkedeler onlarinda ayni ablam gibi oldu kindegarden donemleri..
Hangi ulkedesiniz merak ettim ?

Ben trdeyim kizim 3 yasindan beri tam gun anaokuluna gidiyor..dediginiz surecleri yasadik.. ben ona pony aliyordum.. her okul cikisi farkli bi pony veriyordum eline,sonra LoL a basladik,sonra disarda portakal suyu,salrp gibi odullerim oldu.. ilk yarim donem cok cok zordu ,kizimi okulun bahcesinde bekledim,cam kenarinda bekledim .. beni gorsun ,onu birakip gitmedigime dair guveni olsun amacli ,ogretmenleride bize cok yardimci oldu saolsun..ama 2.5 yas kucuk..calisiyormusunuz? 3e tamamlama durumunuz yok mu? Birde geceleri birlikte uyuyun sizi oxler simdi,ozldigi icin hircin davranabilir,Allah size kolaylik versin

Aaa zorunlu mu yani, çok küçük ama ta çok saçma
Güya erken yatacaktım
Nego yatmadan evi toparladım. 3 gömlek ütüledim. Büyük kızımın ateşi var, küçük de yarım saatte bir uyanıyor
Çok geçmiş olsun canım
Günaydın arkadaşlar ❤
Dün evi toplayıp yatmak dışında bir görev yapmadım
Şimdi de hastane yolunu tutacağım.
Bugünkü ödevi gelince yaparım inşaallah
Güzel haberler al canım

30 Ekim Ödevi

Her şeyi yerli yerine koymak, dağınıklık bırakmamak.

İnsanları da hakkettiği yere koyalım mı bugün

@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Lices_s
@Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@tosia
@hasbeenandgone
@samdan
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Casper25
@_Gulnihal_
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@wisne83
@terliksi06
@Delft
@Kestanesekeriiim
@Efser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…