Canın sağolsun durumu bilmiyorum ama üzülme demeye geldim.İyi aksamlar arkadaslar bulasik makinemi bozdumm
Oncenasil bozdugumu anlatayim sonra
Aspiratorun tellerini elimde yikamama ragmen icime sinmedi ,du makineye atayim dedim..makineye atmadan iki telede elde yikamalik bulasik deterjani doktum sonra 70 dereceye ayarladim 105 dk yikamasi gerekti.. sanirim cok kopurdu , makineden tuhaf diiiiit diye ses gelince ,70 dereceden 15 dakikalik soguk su kismina gecirdim ordada 32 dakikaya ayarladi kendini ama kac 32 tekrar edip duruyo.. gece cocuklar uyuyunca icindeki kopugu ve az miktardaki suyu sungerle legene aktarip temizledim.. pervane iclerini cikarip muslukta yikadim takip tekrar calistirdim yine diiiit diye motor sesi var ama calisma yok..benim.gibi yapan varsa evde nasil cozum buldunuz yoksa servislik mi olmus ?
Makine mi eskidi yoksa 11 yillik evliyim.. makine markasi bosch , 8 yillik evliykende ilk servis cagirdik ici kirec tutmus demislerdi..5 yil sonra yine kirec baglar yine geliriz demislerdi..5 yila kalmadan bozdum makineyi
: ) Sagol canim ayy valla elde yikamayi insan unutuyomus iste . Ben servis cagirayim en iyisiCanın sağolsun durumu bilmiyorum ama üzülme demeye geldim.
Aynen canından kıymetli değil ya...: ) Sagol canim ayy valla elde yikamayi insan unutuyomus iste . Ben servis cagirayim en iyisi
Yok canım ben bin kere söyledim ama değişmiyorlar kaynanam ve kaynım böyle asla geliştiremez kendileriniEşinin ailesi düşüncesiz çok belli canım.
Bir kere eşini değil seni aramaları lazım o evin hanımı sensin.
Bak geçenler de bir durum oldu, biz aynı binadayız, görümcemin hayırlı bir işi vardı, kp im kendi kendine erkeklerin benim evde ağırlanacağını söylemiş, kv dem de önce çocuklara söyle ev onların demiş.
Neyse kv de beni aramıyor eşimi arayıp söylüyor, ondan sonra beni arıyor.
Eşimi aradım annen aradı böyle bir durum varmış dedim, o da biliyorum beni aradı bende negoyu ara sor evin hanımı o ben karar veremem dedim dedi.
Kv de bunu hiç demiyor bile bana, kocan böyle dedi diye :)
Eşinin de ailesine seni arayıp söylemeleri gerektiğini anlatması lazım.
Tüh kötü olmuş canım yaa, maalesef bilgim yok, en güzeli servis çağırmakİyi aksamlar arkadaslar bulasik makinemi bozdumm
Oncenasil bozdugumu anlatayim sonra
Aspiratorun tellerini elimde yikamama ragmen icime sinmedi ,du makineye atayim dedim..makineye atmadan iki telede elde yikamalik bulasik deterjani doktum sonra 70 dereceye ayarladim 105 dk yikamasi gerekti.. sanirim cok kopurdu , makineden tuhaf diiiiit diye ses gelince ,70 dereceden 15 dakikalik soguk su kismina gecirdim ordada 32 dakikaya ayarladi kendini ama kac 32 tekrar edip duruyo.. gece cocuklar uyuyunca icindeki kopugu ve az miktardaki suyu sungerle legene aktarip temizledim.. pervane iclerini cikarip muslukta yikadim takip tekrar calistirdim yine diiiit diye motor sesi var ama calisma yok..benim.gibi yapan varsa evde nasil cozum buldunuz yoksa servislik mi olmus ?
Makine mi eskidi yoksa 11 yillik evliyim.. makine markasi bosch , 8 yillik evliykende ilk servis cagirdik ici kirec tutmus demislerdi..5 yil sonra yine kirec baglar yine geliriz demislerdi..5 yila kalmadan bozdum makineyi
Eline sağlık canım, bugün verimli bir gün oldu sanaKızlar son yaptığım işler koridorları sildim çamaşır katladım iki posta çamaşır yıkadım ilki kurutmada ikincisi de bitince kurutmaya atcam tabii aralarda mutfağı topladım çamaşırlar bitince yatarım
Ufff canım çektiŞu ev temizken akşam lambaderin ışığını yakıp sıcacık oturmaya bayılıyorum :)
Kreş deil aslında yurtdışında 2.buçuk yaşında okula başlanıyor. 8.den 3 kadar gidiyor. Iki haftadir başladı ama gitmek istemiyor çok ağlıyor almaya gittiğimde okula varmadan daha ağlama sesleri geliyorKreşe mi gidiyor canım, yarım gün mü? Akşama henüz bir şey düşünmedim, mercimek çorbam var, çocuklar dün spagetti istemişti
@Lices_s Dişçiden çıktıktan sonra aceleyle yazdım. Azarlar gibi olmuş, kusura bakma ama o niyetle yazmadım.Biraz fazla tepki göstermişsin. Adam müsait değiliz demiş zaten. Yorgun olduğunu söylese biz yabancı mıyız diyeceklerdi.
Ablam yurt disinda yasiyor ,iki yegenimde tam 3 yasinda basladi ve ilk sene yarim gun sonraki seneler tam gun vermisti.. dayimin kizlari ,ablamdan farkli bi ulkedeler onlarinda ayni ablam gibi oldu kindegarden donemleri..Kreş deil aslında yurtdışında 2.buçuk yaşında okula başlanıyor. 8.den 3 kadar gidiyor. Iki haftadir başladı ama gitmek istemiyor çok ağlıyor almaya gittiğimde okula varmadan daha ağlama sesleri geliyor
Geçmiş olsun. Hayırdır?Günaydın arkadaşlar ❤
Dün evi toplayıp yatmak dışında bir görev yapmadım
Şimdi de hastane yolunu tutacağım.
Bugünkü ödevi gelince yaparım inşaallah
Kontrol canım hamileyim de. Ama korka korka giden tek insan benimdir herhalde.Geçmiş olsun. Hayırdır?
Bilmiyordum.Kontrol canım hamileyim de. Ama korka korka giden tek insan benimdir herhalde.
Yok canım sorun değil senin canın burnundaymış baksana dişçi diyorsun geçmiş olsun :)@Lices_s Dişçiden çıktıktan sonra aceleyle yazdım. Azarlar gibi olmuş, kusura bakma ama o niyetle yazmadım.
Dedim ya acele ile yazdım.
Aaa zorunlu mu yani, çok küçük ama ta çok saçmaKreş deil aslında yurtdışında 2.buçuk yaşında okula başlanıyor. 8.den 3 kadar gidiyor. Iki haftadir başladı ama gitmek istemiyor çok ağlıyor almaya gittiğimde okula varmadan daha ağlama sesleri geliyor
Çok geçmiş olsun canımGüya erken yatacaktım
Nego yatmadan evi toparladım. 3 gömlek ütüledim. Büyük kızımın ateşi var, küçük de yarım saatte bir uyanıyor
Güzel haberler al canımGünaydın arkadaşlar ❤
Dün evi toplayıp yatmak dışında bir görev yapmadım
Şimdi de hastane yolunu tutacağım.
Bugünkü ödevi gelince yaparım inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?