Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya burada kimse maske takmaz oldu durum korkunç vaka en yüksek olan şehirdeyiz şuan ve kısır kalacağız diye aşı olmuyorlar
Şu an maskesiz hiç kimse yok ve bizim burada aşılanma oranı yüksek vaka sayısını bilmiyorum en son ne durumda ama yüksek değildir diye tahmin ediyorum

Ütü hemde kocaya babababaa ben Ağustos sonu memlekete gitmek istiyorum adamın tek derdi herşeye çare varmışta ütüyü napacakmış, çok büyük çıkmazdayız
Buraya atanınca tek başına kalmış yıllarca yani istese çok güzel bakıyor başının çaresine arada ütü yapsa şükrediyorum

Şu an maskesiz hiç kimse yok ve bizim burada aşılanma oranı yüksek vaka sayısını bilmiyorum en son ne durumda ama yüksek değildir diye tahmin ediyorum
Dün bakan açıkladı listede burası 1 numara Zaten belli yani bizim 2. Katta 2 daire akraba kapıları hep açık gir çık yapıyorlar . Covid olmuşlar güya karantinadalar apartmanda geziyorlar öyle . Biz iyi kapmadık hala şaşırıyorum

Toplu taşıma da hes kodu istemiyor mu orada gölge. Burada otobüs şöförleri bile maske takmaz olmuş görüyorum
Allah korusun sizi de dikkat edin. Yok istemedi ama maskesiz kimse yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…