- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Sus ve otur görgüsüz teoÇ ile ama ben ş diyorum
Aranan ödev14 temmuz ödevi
Kapı silmek
Kanepe veya baza altı düzenlemek
O bekleyen çamaşırları katlayın bir bakalım
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
tuce_tuce
@ipek2890
Ç ile ama ben ş diyorum
Yok estetiksel bir problem varGeçmiş olsun ağrıyor mu
Hahaha bende 4 senedir hiç kullanmadımİki sene sonra ilk defa toplu taşıma kullanıyorum çok heyecanlıyım inşallah yanlış durakta inmem
Bende öyle olmuştum oğlanın okula gidecektim 1 durak önce inmişim tabana kuvvet yürümüştüm sen dikkat etİki sene sonra ilk defa toplu taşıma kullanıyorum çok heyecanlıyım inşallah yanlış durakta inmem
Keşke yine kullanmasaymışım ama mecburHahaha bende 4 senedir hiç kullanmadım
Orada mutlaka başka inen olur rahatım birazBende öyle olmuştum oğlanın okula gidecektim 1 durak önce inmişim tabana kuvvet yürümüştüm sen dikkat et
Ya burada kimse maske takmaz oldu durum korkunç vaka en yüksek olan şehirdeyiz şuan ve kısır kalacağız diye aşı olmuyorlarKeşke yine kullanmasaymışım ama mecbur
Şu an maskesiz hiç kimse yok ve bizim burada aşılanma oranı yüksek vaka sayısını bilmiyorum en son ne durumda ama yüksek değildir diye tahmin ediyorumYa burada kimse maske takmaz oldu durum korkunç vaka en yüksek olan şehirdeyiz şuan ve kısır kalacağız diye aşı olmuyorlar
Buraya atanınca tek başına kalmış yıllarca yani istese çok güzel bakıyor başının çaresine arada ütü yapsa şükrediyorumÜtü hemde kocaya babababaaben Ağustos sonu memlekete gitmek istiyorum adamın tek derdi herşeye çare varmışta ütüyü napacakmış, çok büyük çıkmazdayız
Dün bakan açıkladı listede burası 1 numaraŞu an maskesiz hiç kimse yok ve bizim burada aşılanma oranı yüksek vaka sayısını bilmiyorum en son ne durumda ama yüksek değildir diye tahmin ediyorum
Toplu taşıma da hes kodu istemiyor mu orada gölge. Burada otobüs şöförleri bile maske takmaz olmuş görüyorumOrada mutlaka başka inen olur rahatım biraz
Dün bakan açıkladı listede burası 1 numaraZaten belli yani bizim 2. Katta 2 daire akraba kapıları hep açık gir çık yapıyorlar . Covid olmuşlar güya karantinadalar apartmanda geziyorlar öyle . Biz iyi kapmadık hala şaşırıyorum
Allah korusun sizi de dikkat edin. Yok istemedi ama maskesiz kimse yoktuToplu taşıma da hes kodu istemiyor mu orada gölge. Burada otobüs şöförleri bile maske takmaz olmuş görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?