- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Süpürdüm ama öyle deme,
Ses at biz dinlerizya ben bayaaa is yaptim öyle böyle değil ellerim titriyor uzun uzun yazamicam o kadar
keşke öyle olsa valla hiç susmamSes at biz dinleriz
Çocukların nevresimleri değiştirdim makineye attım,yataklarını düzelttim
Banyo lavabosunu ovdum,klozetin dışını ovdum bir güzel yıkadım,yerini limon kokulu arap sabunlu suyla sildim
Çayı demledim
Sebzelerimi suladım
Balkon örtülerini minderlerini silkeledim
Banyoyu sildiğim suyu balkon kovama döktüm onu da sildim
Evi havalandırdım
Uykum geldi geri
piknikten cikanlari yikamak kadar dehşet bisey yok yıkamıssın daha ne olsun yat gitsinKahvaltı sofrasını topladım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
İki makine çamaşır astım
Piknik sepeti hazırladım,gittik geldik çocukları yıkadım,duş aldım
Piknik malzemelerini yıkadım
Çamaşırları topladım
Çay demledim yeteeeer dinlenicem
Havalar sıcak terliyoruz sürekli kıyafet değişiyoruz,bol çamaşır yıkıyoruz tahmin etmek zor olmadı pampaMüneccim misin sen nesin çamaşırlar iki gündür sepette balkonda bekliyo gözüm görmesin diye balkona attıydım
BencedeSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor işler güçler
Kendime yeni bir hedef koydum ,hedefim " görüneni yap " hemen yap! Böylelikle hem kirli bir yer kalmayacak hem de işler birikmeyecek . Bir yer temizse düzenliyse illa rutin olacak diye yapmaya gerek yok ,erteleme sadece gerekli olanı hemen yap!
Benim en büyük hatam ertelemekdi bunu aşmaya çalışacağım inşallah başarırım,bir hastalık gibi öyle içime işlemiş ki biraz zor olacak oturtmak ama denemek çabalamakdan birşey kaybetmem herhalde :)
Şaşırdık mı yoooooSoluklanayım derken içim geçmiş
Ne çabuk geçti zaman,eşin ne çabuk döndü yaveşim kaç gündür yoktu ya bonusum. gecistirsem olmaz gibi:)
patlıcan yemeği pilav çorba cacık yapayım diyorum.
akşam işi yapalım tabi senle
Ne çabuk geçti zaman,eşin ne çabuk döndü yav
Yaz da duygulandır beniya ben bayaaa is yaptim öyle böyle değil ellerim titriyor uzun uzun yazamicam o kadar
Ankara Ankara güzel Ankara seni görmek ister her bahtı karaaaasorma negom valla zaman çok çabuk geçiyo
bide bu haftasonu yola cikcaz tekrar
uzun süre Ankara'ya gitmek istemiyorum
Ankara Ankara güzel Ankara seni görmek ister her bahtı karaaaa
Yaz da duygulandır beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?