- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
gardaşim benim bu kadar benzerizGece evi toplayıp yattım. Yarına süpürmesi kolay olur dedim. Amma velakin ev toplu olduğu için temiz geliyor gözüme
Şimdi eğil yerlere bak,halılar da ki saçlar parkelerde ki tozlarGece evi toplayıp yattım. Yarına süpürmesi kolay olur dedim. Amma velakin ev toplu olduğu için temiz geliyor gözüme
Kanepe altım yok ama baza altına girip bir düzenleme yapabilirim14 temmuz ödevi
Kapı silmek
Kanepe veya baza altı düzenlemek
O bekleyen çamaşırları katlayın bir bakalım
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
BereliPenguen
K klbk33
@JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
tuce_tuce
I ipek2890
Ben seviyorum ya, televizyon ya da bilgisayar karşısına geçiyorum, dizimi açıyorum onu izlerken zaten ne ara bitti anlamıyorumNefret ediyorum ya ütü yapmaktanacaba seven bir allahın kulu var mı
Şimdi eğil yerlere bak,halılar da ki saçlar parkelerde ki tozlar
kafaları sürtüştürerek bizi yere baktırdın gibi olmuş
Müneccim misin sen nesin çamaşırlar iki gündür sepette balkonda bekliyo gözüm görmesin diye balkona attıydım14 temmuz ödevi
Kapı silmek
Kanepe veya baza altı düzenlemek
O bekleyen çamaşırları katlayın bir bakalım
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
BereliPenguen
K klbk33
@JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
tuce_tuce
I ipek2890
Merhaba ben hep öyle yapıyorum aslında ve çok işe yarıyor hiç birşeyi biriktirmiyorum ne çamaşır ne bulaşık . Çamaşır azken kısa program yapıp hemen asıyorum sonra katlanacakları hemen ipten alırken katlıyorum gibi gibi . Mesela yemeği yapıyorum anında ocağı siliyorum yağ filan birikmiyor . Mutfak dolaplarım çok fazla parmak izi oluyor evde bebekte var öyle olunca her gün 1 dk bez sürüyorum heryere böylece temiz kalıyor .Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor işler güçler
Kendime yeni bir hedef koydum ,hedefim " görüneni yap " hemen yap! Böylelikle hem kirli bir yer kalmayacak hem de işler birikmeyecek . Bir yer temizse düzenliyse illa rutin olacak diye yapmaya gerek yok ,erteleme sadece gerekli olanı hemen yap!
Benim en büyük hatam ertelemekdi bunu aşmaya çalışacağım inşallah başarırım,bir hastalık gibi öyle içime işlemiş ki biraz zor olacak oturtmak ama denemek çabalamakdan birşey kaybetmem herhalde :)
Ben usengecimYaw konunu okudum ilk dedim garibim Kadın evle çocukla bi başına mücadele ediyor herhalde. Ee senin adam baya yardımcıymış nasıl bu kadar sorun yaşıyorsun bacım
En azından herşeyi kendi yapan kadınlara göre 2-0 önde olman lazım
benim bugün pestilim çıktı. yemeğim yok dün yapmadım
ve cooooookkkkk yorgunum a dostlar
Geldin mi eve? Pratik bişeyler yaparsın şamdanım seninle akşam işi yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?