Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tünaydın,
Oğlanı uyuttum da geldim.
Kanepe altım yok ama baza altına girip bir düzenleme yapabilirim en azından kisliklari iyice vakumlayip katlayayim diyorum ki taşınmaya hazır olsunlar.
Bir dünya çamaşır bekliyor, ödev tam benlik
Nefret ediyorum ya ütü yapmaktan acaba seven bir allahın kulu var mı
Ben seviyorum ya, televizyon ya da bilgisayar karşısına geçiyorum, dizimi açıyorum onu izlerken zaten ne ara bitti anlamıyorum özellikle dizilerinin olduğu akşamlar ütü yapıyorum bu yüzden

Yaptıklarım:
Eşimin kahvaltisini ve öğle yemeğini hazırladım,
Kahvaltı yaptım, sofrayi topladım,
İşlere baktım,
Oğlanı yıkadım ve uyuttum,

Hazır uyurken banyoyu toparlayıp cifleyecegim.
Sonraki planım yatak odası ve salona detaylıca girmek, kitaplarimi yavaştan kutulamaya başlamak

Henüz taşınma kesin olmasa da sonradan zorlanmamak için aktif olarak kullanılmayan ne varsa kutuluyorum. Dün mutfakta da bir kutu esya çıktı valla. Bu gidişle annemin yanima geleceği de yok, bari bana iş çıkmasın son anda

Oğluma çorba yaptım yedirdim alt üst değişti şimdi uyutuyorum .
Şimdi ki hedefim hemen odalara bakacağım dağınıklık varsa toplarım
Balkon yıkayacağım
Yemek yapacağım
Biraz meyve yiyip bir soda içip hemen bende uyuyacağım en geç 13:15 e kadar bitirmek . Sabah çok erken kalkıyor halimiz kalmıyor günlerdir 06:00 da

Müneccim misin sen nesin çamaşırlar iki gündür sepette balkonda bekliyo gözüm görmesin diye balkona attıydım

Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor işler güçler
Kendime yeni bir hedef koydum ,hedefim " görüneni yap " hemen yap! Böylelikle hem kirli bir yer kalmayacak hem de işler birikmeyecek . Bir yer temizse düzenliyse illa rutin olacak diye yapmaya gerek yok ,erteleme sadece gerekli olanı hemen yap!
Benim en büyük hatam ertelemekdi bunu aşmaya çalışacağım inşallah başarırım,bir hastalık gibi öyle içime işlemiş ki biraz zor olacak oturtmak ama denemek çabalamakdan birşey kaybetmem herhalde :)

Merhaba ben hep öyle yapıyorum aslında ve çok işe yarıyor hiç birşeyi biriktirmiyorum ne çamaşır ne bulaşık . Çamaşır azken kısa program yapıp hemen asıyorum sonra katlanacakları hemen ipten alırken katlıyorum gibi gibi . Mesela yemeği yapıyorum anında ocağı siliyorum yağ filan birikmiyor . Mutfak dolaplarım çok fazla parmak izi oluyor evde bebekte var öyle olunca her gün 1 dk bez sürüyorum heryere böylece temiz kalıyor .

Ben usengecim yok bir başıma mücadele etmiyorum da düzensiz biriyim zaten kendimi ondan şikayet ettim size

Geldin mi eve? Pratik bişeyler yaparsın şamdanım seninle akşam işi yapabilirim

eşim kaç gündür yoktu ya bonusum. gecistirsem olmaz gibi:)
patlıcan yemeği pilav çorba cacık yapayım diyorum.

akşam işi yapalım tabi senle

Bu hafta evi temizliyorum tam Nego'nun askeri oldum
Pazartesi : oturma odasını temizledim
Dün : çalışma odasını temizledim
Bugün : çamaşırlar yıkanacak ve yatak odası temizlenecek

2 çuval çöp çıktı iki odadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…