- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Sağolasın canım teşekkür ederimU UcanSupurge çok gecmis olsun canım
Bende korkarım aynen . Çok geçmiş olsunİnşallah canım
En korktuğun ishal kusma damar yolu bulunamıyor sıvı kaybederse serum bağlayamıyorlar her hastalığı da ishal kusma şeklinde Rabbim dermansız dert vermesin inşallah
valla bana da ilaç gibi geldi bu "çamaşır katlama" ödevi.14 temmuz ödevi
Kapı silmek
Kanepe veya baza altı düzenlemek
O bekleyen çamaşırları katlayın bir bakalım
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
tuce_tuce
I ipek2890
bize doktorumuz -"nişasta peltesi" yap, o kusmasını azaltır, mide çevresine koruyucu tabaka oluşturur.- demişti.Demin verdiğim probiyotiği de kustu bakalım ne olacak halimiz
Daha önce yazmışmıydınız hatırlayamadımHayırlı geceler.
Uzunca süre ara vermiştim buraya,artık evime yerime yerleşim. Kabul ederseniz yeniden ödevlere başlamak istiyorumNego
Bir çoğumuzun yok boşverSalonu toplayıp girgirlayip yatacagim
Evet girgir robot süpürgem yok
Geçmiş olsun canım:/Zorla probiyotik ve zinco içirdim canım inşallah yine kusmaz şu ara koşmularımın çocukları hep ishal kusma muhtemelen bizimki de öyle olacak
Orda korona yok mu hep misafirGünaydın herkese 06:00 da kalktık akşama misafir var hiç enerjim kalmadı artık
Rica ederim
Balkonda oturacağız ve zaten eşimin aynı odada yan yana çalıştığı arkadaşı. Herkes ben hariç açılarını oldular çok dikkatlilerdi zatenOrda korona yok mu hep misafir
Aynı oda da maske takmadan mı çalışıyorlar. Aşı olmak taşıyıcı olmaya engel değilBalkonda oturacağız ve zaten eşimin aynı odada yan yana çalıştığı arkadaşı. Herkes ben hariç açılarını oldular çok dikkatlilerdi zaten
Ne yapalım yani kimse ile görüşmeyelim mi ? Ailemle bile yeni görüştüm ben 18 aydır evde bebe büyütüyorum. Eve o kadar zaman kimse girmedi . İnsanlar barlarda beachlerde eğleniyor . Benim balkonda misafir ağırlıyor olmam mı sorun oluyor bu durumda ?Aynı oda da maske takmadan mı çalışıyorlar. Aşı olmak taşıyıcı olmaya engel değil
Görüşün tabi böyle devamNe yapalım yani kimse ile görüşmeyelim mi ? Ailemle bile yeni görüştüm ben 18 aydır evde bebe büyütüyorum. Eve o kadar zaman kimse girmedi . İnsanlar barlarda beachlerde eğleniyor . Benim balkonda misafir ağırlıyor olmam mı sorun oluyor bu durumda ?
Tabi devam size soracak değilim zaten .Dün arkadaş brucha gidiyorum dedi ne yapılıyor bruchta maskeli birşeyler yenilip içiliyor vs vs. Sanki herkes evinde oturuyor herkes maske takıyor da 1 senede sonra 3. Kez balkona misafir alıyor olmam sorun oldu Her neyse sizi ilgilendirmez iyi günlerGörüşün tabi böyle devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?