Düzenli Evimiz & Hayatımız

İnşallah canım

En korktuğun ishal kusma damar yolu bulunamıyor sıvı kaybederse serum bağlayamıyorlar her hastalığı da ishal kusma şeklinde Rabbim dermansız dert vermesin inşallah
Bende korkarım aynen . Çok geçmiş olsun

Demin verdiğim probiyotiği de kustu bakalım ne olacak halimiz
bize doktorumuz -"nişasta peltesi" yap, o kusmasını azaltır, mide çevresine koruyucu tabaka oluşturur.- demişti.

Denemek istersen diye yazdım.

İlaç kullanmadan, kusması kesilmişti benim kızın.

Balkonda oturacağız ve zaten eşimin aynı odada yan yana çalıştığı arkadaşı. Herkes ben hariç açılarını oldular çok dikkatlilerdi zaten
Aynı oda da maske takmadan mı çalışıyorlar. Aşı olmak taşıyıcı olmaya engel değil

Aynı oda da maske takmadan mı çalışıyorlar. Aşı olmak taşıyıcı olmaya engel değil
Ne yapalım yani kimse ile görüşmeyelim mi ? Ailemle bile yeni görüştüm ben 18 aydır evde bebe büyütüyorum. Eve o kadar zaman kimse girmedi . İnsanlar barlarda beachlerde eğleniyor . Benim balkonda misafir ağırlıyor olmam mı sorun oluyor bu durumda ?

Görüşün tabi böyle devam

Görüşün tabi böyle devam
Tabi devam size soracak değilim zaten .Dün arkadaş brucha gidiyorum dedi ne yapılıyor bruchta maskeli birşeyler yenilip içiliyor vs vs. Sanki herkes evinde oturuyor herkes maske takıyor da 1 senede sonra 3. Kez balkona misafir alıyor olmam sorun oldu Her neyse sizi ilgilendirmez iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…