Inşallah kısa sürede odasına alışır sizin kuzunuzda. 19.aylik gece uyanıp emmelerini bırakınca sabah 6ya kadar şükür uyanmiyor artık. 6/ 6.30da uyanıp yarım saat emiyor sonra 8e kadar devam uykuya bu şekilde gidiyoruz.Benimki büyük 3.5 yaşınds. Geçen yıl yapacaktık odayı pandemi yüzünden yapamadık. Çok şükür değişime çabuk uyum sağlayan bir çocuk olduğu için zorlamadı. Geceleri bir kere uyanıp çağırıyor beni ya da kendi geliyor. Tekrar uyutup yatağıma gidiyorum
Senin oğlunun kg gayet iyi . Diş oluşuyor da olabilir oğlum da öyle oluyordu oluşurken de yemek yemiyordu . Oluşurken derken yerleşirken yaniBilmiyorumki görünürde diş falan yok. Valla normali nedir bilmiyorum benim oğlum da çok hareketli neredeyse sadece uyurken oturuyor. Doktora gittiğimizde 11.2ydi şu 4 5 günde kilo verdi 10.9 falan çıkıyo
Negoo bizi gözetliyor saati gelmiş
Cık cık cık cıkMutfak duruyor
Yarın sabah 5te görümcemler iniyor kesinlikle toplu evim
İstersen ben okşarım yavruummBi kerede başımı okşa
Jes sen nasıl uyanıksın bu saatteİstersen ben okşarım yavruumm
Hiç sorma gardaşım sıcaktan kaba etlerim terledi ben bende değilim hiçJes sen nasıl uyanıksın bu saatte
İstersen ben okşarım yavruumm
Al benden de o kadar uyuyamıyorumHiç sorma gardaşım sıcaktan kaba etlerim terledi ben bende değilim hiç
Kızlar hafta sonu 6 derece daha fazla olacakmış biz ne halt edeceğiz ya
Riva nereRivaya git işte ordan yakın
Cahillik diz boyu. Behlülün rivadaki taş evinide mi duymadın hiçRiva nere
Bırak kendini şefkatli kollarıma bebeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?