Valla bilmiyorum ben Behlül de hiç izlemedim kiCahillik diz boyu. Behlülün rivadaki taş evinide mi duymadın hiç
Bakayim oraya böyle düzeltsem bile dağınık duruyorBen çorap çekmecem içim trendyolda almıştım plastik çok bölmeli olanlardan makul bir fiyatı vardı
Ben üşüyorumMalesef yanıyoruz
Günaydın canım ben de uyanığım kızım sabah bi kustu ona uyandım
Günaydın canım ben de uyanığım kızım sabah bi kustu ona uyandım
Zorla probiyotik ve zinco içirdim canım inşallah yine kusmaz şu ara koşmularımın çocukları hep ishal kusma muhtemelen bizimki de öyle olacakgünaydın süpürgecim. geçmiş olsuniyi mi boncuk şimdi
Evet benim de öyleydi birde bizim çorap çekmecemiz küçük baya zor oluyordu bana . Şimdi daha düzenli hale geldi yine karışıyor ama düzenli tutmaya çalışıyorumBakayim oraya böyle düzeltsem bile dağınık duruyor
Zorla probiyotik ve zinco içirdim canım inşallah yine kusmaz şu ara koşmularımın çocukları hep ishal kusma muhtemelen bizimki de öyle olacak
Kolay gelsin canım benim de çok uykum var 2 gibi yatmıştım 6 buçuk gibi kalktımGünaydın herkese 06:00 da kalktık akşama misafir var hiç enerjim kalmadı artık
İnşallah canımiyi yapmışsın canım dinlenince kendine gelir biraz daha.
kusunca rahatliyolar zaten.
En korktuğun ishal kusma damar yolu bulunamıyor sıvı kaybederse serum bağlayamıyorlar her hastalığı da ishal kusma şeklinde Rabbim dermansız dert vermesin inşallah
Geçmiş olsun canım şimdi daha iyi miGünaydın canım ben de uyanığım kızım sabah bi kustu ona uyandım
Demin verdiğim probiyotiği de kustu bakalım ne olacak halimizGeçmiş olsun canım şimdi daha iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?