GünaydınnnnGünaydınn mutlu günlerEki Görüntüle 2888685 kk birinci noteri Bonus @Aktif Lora M Musluk Suyu @Saricivcivcikcik @Ataayemi zeynepyu U UcanSupurge @malipina @Ayla- @Limonsuzzcay @Birtekefem N nnnadal @Anka @BereliPenguen @klbk33 @JES @teolog8579 golgefeslegeni Levaiz @-Erva- @Parolaben @tuce_tuce @zambak86 @ipek2890 C Calcifer
Oooo neler döktürmüştür şimdiO varya şimdi üç parmağının arasına aldığı ekmeği tereyağlı yumurtaya bandırıp yiyordur heee
Hayırlı gelinGünaydınnnn
Kaptanım Negom ödevlerden ocak silme işini alayım kalkıp hayrıma kayınanneciğimin ocağını parlatayım
Suss çaktırma nazar değerBaşıma bişi gelmeyecekse birbirimizi çok severiz
eklemem gereken yerler varHer yerden aldır 90-60-90 olsun Allah tan ne kadar istersek o kadar verir
Hayırlı gelinGünaydınnnn
Kaptanım Negom ödevlerden ocak silme işini alayım kalkıp hayrıma kayınanneciğimin ocağını parlatayım
Başıma bişi gelmeyecekse birbirimizi çok severiz
En son ben de öyle demiştimSuss çaktırma nazar değer
Hiç bişey gizli kalmıyorO varya şimdi üç parmağının arasına aldığı ekmeği tereyağlı yumurtaya bandırıp yiyordur heee
Allah canını almasın su içerken pofkurdumBence bana kıyak geçebilirsin
Bacaklarım güzeldirAllah canını almasın su içerken pofkurdum
Hadi gel kahve içelim o zaman kahve suyunu koydum nescafe içecem
Sağolasın canımBende korkarım aynen . Çok geçmiş olsun
Sağolasın canım deneyeyim kusması dursa ishaline probiyotik filan etki eder yavrumun mideden aşağı inmiyor ki yiyip içtiğibize doktorumuz -"nişasta peltesi" yap, o kusmasını azaltır, mide çevresine koruyucu tabaka oluşturur.- demişti.
Denemek istersen diye yazdım.
İlaç kullanmadan, kusması kesilmişti benim kızın.
Allah razı olsun canımGeçmiş olsun canım:/
Görümcemler geldi yarın gidiyoruz nasipse ne kadar kalacağız emin değilim ama muhtemelen bir ay yokum canım haberin olsun16 temmuz ödevi
Nevresim değiştirmek
Bir tencere parlatmak
Ocağı ayrıntılı silmek
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
Keyifli vakitler iyi tatiller canımİyi diyelim iyi olsun canımAnkara'da yim pazar günü de anneme geçeceğim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?