- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Gelince ekle beni Nego. En azından düzenim olur bundan sonra
Temizlikte yapacaktım ama bak görüyon muSıcaktan olabilir
Evet maliyetli. Çok pişman oldum ben bu kadar etkili bir hastalık olduğunu bilmiyordum yaptırmadım sonra rota virüsü olan bebekleri duyup görünce kafamı vurdum da iş işten geçti tabi. Cahillik ettimÇok şükür onu yaptırdım. maliyetli bir aşı ama hasta olmasın yeter ki bebeler
SaolÇok geçmiş olsunbu aralar ben de öyleyim hep carpintim var, çok zorlama kendini.
Çok çok geçmiş olsunrotanin belirli bir süresi var mı acaba, belki yapılıyordur belli bir aydan sonra da.
Tabi canım ben defne rumuzu isim değiştirdimDaha önce yazmışmıydınız hatırlayamadım
Git burdan desem gaptana ayıp. neyse kitap topiğinden sevgilerimi iletirim sana
Her şeyden haberimiz olmuyor ya da o anda akıl edemiyoruz. Olabiliyor yani. Kim ister ki evladı hasta olsunTemizlikte yapacaktım ama bak görüyon mubaşıma geleni
Evet maliyetli. Çok pişman oldum ben bu kadar etkili bir hastalık olduğunu bilmiyordum yaptırmadım sonra rota virüsü olan bebekleri duyup görünce kafamı vurdum da iş işten geçti tabi. Cahillik ettim
Öğlen namazı ?bugün namazdan sonra yatmayıp iş yapcaktim ne zaman hayal kursam böyle oluyor. kahvaltiyi yeni yapiyorun
bugün namazdan sonra yatmayıp iş yapcaktim ne zaman hayal kursam böyle oluyor. kahvaltiyi yeni yapiyorun
ay evet mantıklı oÖğlen namazı ?
kahvalti mi yoksa iş yapmak mıBende yeni oturdum lora loracığım bize saat farkeder mi istediğimiz an furtuna gibiyik
zaten öğlen olduay evet mantıklı o
kahvalti mi yoksa iş yapmak mı
Yok bebesi hasta olan U UcanSupurgeHer şeyden haberimiz olmuyor ya da o anda akıl edemiyoruz. Olabiliyor yani. Kim ister ki evladı hasta olsunBen de doktorun ısrarıyla yaptırdım. Yoksa ben de bilmiyordum bu kadar etkili olduğunu.
Bu arada senin bebe hastaymış ben genel konuşuyoruz sandım valla kusura bakma. Yazdığım seni üzmekten başka bir işe yaramamış. Özür dilerim. Çok çok geçmiş olsun
Benim hatlar karıştı iyice
Bende şimdi brucha gidicemİşlerim bitti,hazırlanıp beache gidicem
İşlerim bitti,hazırlanıp beache gidicem
Bende şimdi brucha gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?