Düzenli Evimiz & Hayatımız

Görümcemler geldi yarın gidiyoruz nasipse ne kadar kalacağız emin değilim ama muhtemelen bir ay yokum canım haberin olsun
Hamile kadınsın karnın burnunda evinde ki gibi hiçbir yerde rahat olamazsın üzüldüm sana bul bir bahane dön evine 1 ay çok uzun ya

Yatakları topladım
Kızın odasını havalandırdım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Kalbim bi tuhaf sıcaktan mı nedir hani heyecanlanırsın da yüreğin ağzında atar yaa aynen öyleyim. Yattım fena oldum

Hamile kadınsın karnın burnunda evinde ki gibi hiçbir yerde rahat olamazsın üzüldüm sana bul bir bahane dön evine 1 ay çok uzun ya
Ah bacım deşme derdimi iki kere durumumu konuşup anlattığım kocam yine gidip bir ay izin almış çünkü ailesine bir aylığına geleceğini söyledi ya dönmez lafından aramız bu sebepten limoni bayramı geçiririm eğer rahat edemezsem kızımı alıp döneceğim sen bir ay kal dedim yani onu da anlıyorum kardeşleriyle ailesiyle uzağız yılda bir kere bir araya geliyorlar ama beni , durumumu göz ardı etmesi canımı çok sıktı

Tamam canım

Yok canım yaptırmadık ama bizimki grip olduğunda bile ishal olur kusar keşke yaptırsaymışım tecrübesizliğime denk geldi bilemedim o zaman
Bende yaptırmadım pişman oldum sonradan. İnş rota değildir. Durumu iyice kötü olmadan doktora mı götürseniz

Sıcaktan olabilir

Çok geçmiş olsun bu aralar ben de öyleyim hep carpintim var, çok zorlama kendini.
Yok canım yaptırmadık ama bizimki grip olduğunda bile ishal olur kusar keşke yaptırsaymışım tecrübesizliğime denk geldi bilemedim o zaman
Çok çok geçmiş olsun rotanin belirli bir süresi var mı acaba, belki yapılıyordur belli bir aydan sonra da.

Öncelik aile olmalı evet ama kendi çekirdek ailesi. aşiret gibi toplanmış bir yerde karnu burnunda kadın ne kadar rahat edebilir ki. Bazen düşüncesizlikleri tutuyor erkelerin. hedefe odaklı düşünüyorlar düz mantıkla. 1 ay idare etsen ne var ki mantığında oluyor.
Sen rahat edemezsen kalma o kadar. Eziyet olur sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…