Hamile kadınsın karnın burnunda evinde ki gibi hiçbir yerde rahat olamazsın üzüldüm sana bul bir bahane dön evine 1 ay çok uzun yaGörümcemler geldi yarın gidiyoruz nasipse ne kadar kalacağız emin değilim ama muhtemelen bir ay yokum canım haberin olsun
yakalandın bile. Üzgünüm bu ay sonuna kadar bir atraksiyon yaşayacaksınHemen geri aldım yohh öle bişi
Sen sevmez misin şelale olsada tüm gün aksa ne güzel olurdu@kk birinci noteri sever kahveyi
Ben o ocağı silmem hacı o zamanyakalandın bile. Üzgünüm bu ay sonuna kadar bir atraksiyon yaşayacaksın
Silsen bir dert silmesen başka dertBen o ocağı silmem hacı o zaman
Ah bacım deşme derdimi iki kere durumumu konuşup anlattığım kocam yine gidip bir ay izin almış çünkü ailesine bir aylığına geleceğini söyledi ya dönmez lafından aramız bu sebepten limoni bayramı geçiririm eğer rahat edemezsem kızımı alıp döneceğim sen bir ay kal dedim yani onu da anlıyorum kardeşleriyle ailesiyle uzağız yılda bir kere bir araya geliyorlar ama beni , durumumu göz ardı etmesi canımı çok sıktıHamile kadınsın karnın burnunda evinde ki gibi hiçbir yerde rahat olamazsın üzüldüm sana bul bir bahane dön evine 1 ay çok uzun ya
Ocağı sildim16 temmuz ödevi
Nevresim değiştirmek
Bir tencere parlatmak
Ocağı ayrıntılı silmek
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
BereliPenguen
K klbk33
@JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
Yok canım yaptırmadık ama bizimki grip olduğunda bile ishal olur kusar keşke yaptırsaymışım tecrübesizliğime denk geldi bilemedim o zamanU UcanSupurge geçmiş olsun. Rota salgını varmış aşısı var mıydı? Toparlanır inş
Tamam canımSağolasın canım
Sağolasın canım deneyeyim kusması dursa ishaline probiyotik filan etki eder yavrumun mideden aşağı inmiyor ki yiyip içtiği
Allah razı olsun canım
Görümcemler geldi yarın gidiyoruz nasipse ne kadar kalacağız emin değilim ama muhtemelen bir ay yokum canım haberin olsun
Keyifli vakitler iyi tatiller canım
Bende yaptırmadım pişman oldum sonradan. İnş rota değildir. Durumu iyice kötü olmadan doktora mı götürsenizYok canım yaptırmadık ama bizimki grip olduğunda bile ishal olur kusar keşke yaptırsaymışım tecrübesizliğime denk geldi bilemedim o zaman
Sıcaktan olabilirYatakları topladım
Kızın odasını havalandırdım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Kalbim bi tuhaf sıcaktan mı nedir hani heyecanlanırsın da yüreğin ağzında atar yaa aynen öyleyim. Yattım fena oldum
Çok geçmiş olsunYatakları topladım
Kızın odasını havalandırdım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Kalbim bi tuhaf sıcaktan mı nedir hani heyecanlanırsın da yüreğin ağzında atar yaa aynen öyleyim. Yattım fena oldum
Çok çok geçmiş olsunYok canım yaptırmadık ama bizimki grip olduğunda bile ishal olur kusar keşke yaptırsaymışım tecrübesizliğime denk geldi bilemedim o zaman
Nescafe sevmiyorum. İçtiğimde midemi ağrtıyor. Filtre kahve ya da türk kahvesi içebiliyorum sadeceSen sevmez misin şelale olsada tüm gün aksa ne güzel olurdu
"Bu gelin evimde kaldı da bir ocağımı silmedi oğluummm. Oysa ki ben onu kızım gibi severdim. ne yaptım da bana kin besliyor ki. Bir ocak altı üstü silse ne vardıBen o ocağı silmem hacı o zaman
Öncelik aile olmalı evet ama kendi çekirdek ailesi. aşiret gibi toplanmış bir yerde karnu burnunda kadın ne kadar rahat edebilir ki. Bazen düşüncesizlikleri tutuyor erkelerin. hedefe odaklı düşünüyorlar düz mantıkla. 1 ay idare etsen ne var ki mantığında oluyor.Ah bacım deşme derdimi iki kere durumumu konuşup anlattığım kocam yine gidip bir ay izin almış çünkü ailesine bir aylığına geleceğini söyledi ya dönmez lafından aramız bu sebepten limoni bayramı geçiririm eğer rahat edemezsem kızımı alıp döneceğim sen bir ay kal dedim yani onu da anlıyorum kardeşleriyle ailesiyle uzağız yılda bir kere bir araya geliyorlar ama beni , durumumu göz ardı etmesi canımı çok sıktı
Çok şükür onu yaptırdım. maliyetli bir aşı ama hasta olmasın yeter ki bebelerBende yaptırmadım pişman oldum sonradan. İnş rota değildir. Durumu iyice kötü olmadan doktora mı götürseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?